Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felda se klepe nad 80 km/h

Od: mathers322* odpovědí: 7 změna:

Zdar, včera jsem jel trasu Třinec>Ostrava a nikdy se mi to nestalo, když jedu víc jak 80km/h tak se auto začne jakoby chvěje,

Vím že mám tlumiče a ramena po smrti, čepy taky. Ale takhle se to nikdy nechvělo.

Mohou se takhle třepat ramena? navíc prý na pravé straně u spolujezdce něco klepe, čepy to nejsou.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

můžou to bejt špatně vyvážený kola mohlo ti někde ulítnout závaží nebo máš nakoplej disk nebo špatná pneumatika

a jestli sou čepy po smrti tak ten čep řízení dokáže taky pěkný věci

ramena se klepat můžou jestli je totálně v háji ten silendblok co drží rameno v kastli ničemu bych se nedivil

a nebo led a snih v disku

hodnocení

0x

Píšete že tlumiče a čepy jsou po smrti a v druhé větě že čepy neklepou...Prostě podvozek už není ve formě, přeci jen je to 15 let staré auto...Ale pokud to začalo dělat ze dne na den, tak Vám možná na jednom z kol upadlo vyvažovací závaží a teď kolo prostě háže. Kdy jste naposledy vyvažoval kola?

mathers322*
hodnocení

Kola byly vyvážené 3 měsíce zpět, psal jsem že čepy jsou k.o ale že to neklepou čepy,
čepy klepou jen při pomalé jízdě do zatáčky.

Myslím že by to mohly být silentbloky ramen, přítelkyně mi říkala že ji klepalo něco u nohy když jsme jeli, nebral jsem ji moc vážně :D

popřípadě teda odlétlo závaží na disku, pneu OK

Jinak myslel jsem čepy na ramenech, čepy řízení nevím.

za měsíc měním tlumiče,komplet ramena,čepy řízení a pak geometrie :)

doplněno 21.01.13 13:45:

a auto má 12 let :D jo vím že podvozek už není jak nový :)

olinlitomericko
hodnocení

0x

Tohle mi dělala Felda a měl jsem šišatej plášť Barum Brilantis špatnej z výroby. Nadzved jsem auto na hever a otočil kolem...

hodnocení

0x

mathers, vidím jednu otázku, tak odpovím. Ano je možné, aby se "třepala" ramena. Zkrátka je tam vůle, klidně kuláky...a desítky dalších možností.

Bez fyzické kontroly můžeme vymýšlet desítky příčin.

endyfrog*
hodnocení

0x

Většinou to dělaj kola špatně vyvážené prostě upadlo závaží nebo jste chytil díru ale také se může ozývat kloub polosi před měsícem sem to taky řešil ale u mne to bylo obojí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]