Nejste přihlášen/a.
Zdar, včera jsem jel trasu Třinec>Ostrava a nikdy se mi to nestalo, když jedu víc jak 80km/h tak se auto začne jakoby chvěje,
Vím že mám tlumiče a ramena po smrti, čepy taky. Ale takhle se to nikdy nechvělo.
Mohou se takhle třepat ramena? navíc prý na pravé straně u spolujezdce něco klepe, čepy to nejsou.
Píšete že tlumiče a čepy jsou po smrti a v druhé větě že čepy neklepou...Prostě podvozek už není ve formě, přeci jen je to 15 let staré auto...Ale pokud to začalo dělat ze dne na den, tak Vám možná na jednom z kol upadlo vyvažovací závaží a teď kolo prostě háže. Kdy jste naposledy vyvažoval kola?
Kola byly vyvážené 3 měsíce zpět, psal jsem že čepy jsou k.o ale že to neklepou čepy,
čepy klepou jen při pomalé jízdě do zatáčky.
Myslím že by to mohly být silentbloky ramen, přítelkyně mi říkala že ji klepalo něco u nohy když jsme jeli, nebral jsem ji moc vážně :D
popřípadě teda odlétlo závaží na disku, pneu OK
Jinak myslel jsem čepy na ramenech, čepy řízení nevím.
za měsíc měním tlumiče,komplet ramena,čepy řízení a pak geometrie
a auto má 12 let :D jo vím že podvozek už není jak nový
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.