Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil sem vůz v bazaru, který byl na mě "odhlášen", ale já sem ho na sebe ani nepřihlásil a prodal dál ( v techničáku ale stále figuruje původní majitel. Ani já tam nejsem veden jako ten na koho to bylo odhlášeno). Nevím jak to bazar dělá a co je tedy zapsáno nyní v registru.
Dnešní majitel se stále vyhybá přihlášení vozu na sebe a už se mnou ani nekomunikuje. Jsem sice jištěn smlouvou, ale stejně bych rád věděl, jestli se dá proti tomuto postupu nějak bránit. Nerad bych měl v budoucnu nějaké popotahovačky po instytucích?
Děkuji za odpověď.
No právě to nevím jak to je. Říkal sem si že když tam nefiguruju, tak budu asi mimo. To ale nic nemění na tom, že jsem to koupil v tom bazaru a sám nevím jak a kde budu figurovat. Pokud tedy tomu správně rozumím, tak to půjde za tím chlápkem co to dal do toho bazaru a ten pak půjde dokazovat, že to prodal v bazaru a přes bazar dojdou na mě. A já pak zas budu dokazovat, že sem to prodal tomu co to má teď . Trochu kolotoč. Tak jako tak to nemění věc na tom, že by to byly zbytečný starosti a rád bych dohnal toho co to má teď, aby to přihlásil.
koupil sem vůz v bazaru, který byl na mě "odhlášen",...to jako, že jste si koupil své bývalé auto?...prodal jste ...máte prodejní/kupní smlouvu...tak povinnosti jsou na novém majiteli...sám jste nepřihlásil...tak proč to samé vyžadujete po něm?...čemu se chcete bránit...? že by pojištění? ...jezdil jste s nepřihlášeným a nyní řešíte nějaký přestupek...? naučte se dělat co se má a problémy - světe div se - nebudou..
Myslím, že takovéto odpovědi jsou trochu mimo mísu. Kdybych chtěl aby tu za mně někdo dělal blbce, tak sem napsal trochu jinej titulek. Takže si běž kázat jinám. Auto jsem na sebe nepřihlásil kvůli ekodani, jak je víše popsáno. Při prodeji bylo dohodnuto, že si to ten típek na sebe přihlásí, ale samozřejmě to chápu, proč se tomu vyhybá. Šlo mi o to se dozvědět jestli je cesta, jak ho k tomu donutit. Né o to, abych tu poslouchal chtrý keci od pana správného!
Blbce děláte ze sebe sám,píšete že je na Vás odhlášeno a pak že v TP nejste!.Nezlobte se ale pokud byste použil hledání a to čemu se říká mozek,tak byste si pár odpovědí,lteré se dájí napasovat přesně na Váš případ našlo!
Je tu k tomu jen za posledních cca14 dnů asi 4x psáno na toto téma.
doplněno 05.02.13 21:30:Jo a další starosti s tím být mohou protože jste to neudělal jak měl-po koupi přihlásit na sebe (nebo ZTP a pak na sebe) a při prodeji řádně odhlásit na kupce!
Mnohokrát už řešeno, ale máte v tom trochu zmatky, byl na mě "odhlášen", ani já tam nejsem veden.. Máte smlouvu, prodal, proč jste dával z ruky TP? Auto už není vaše. Ale zapomínáte sdělit důležitější, jak je to s pojistkou. Trocha si to ujasněte. Víte co říká psycholog Hubálek? A jiný mluví až o 90 %. Chtěl jste vyčurkat..., teď se bude auto prodávat vesele dál.
Nechápu, proč by se ozívala, když pov. ručení je hrazeno. To jste si vydedukoval svůj scénář, nebo co? Navíc o pojištění tu nikdo nemluvil. Koukám, že tady se asi dávaj body za zbytečné odpovědi . Pokud by to už teď nehradil ninější majitel, tak mě kreje kupní smlouva, ne? Takže obeslat by mohla, stejně jako obesílá zbytečně X tisíc lidí. Odpověď jak sem ho mohl prodat už radši ponechám bez komentáře
1.) "ozývala " se píše s ypsilon
2.) pokud v TP figuruje původní majitel, bude obeslán také, českou kanceláří
3.) samozřejmě sdělí údaje člověkam na kterého auto odhlásil, to jenáš tzazatel
4.) já tvrdím, že je česklá kancelář obešle všechmyp orotže to tak běžně dělá
5.) zbytečné a nadbytečné jsou tvé poznámky, tataztel vyslovil obavy že bude mít nějaké oplétačky, a já tvrdím, ANO, BUDE
6.) je super, že má kupní mslouvu, ale když ti běží měsíční lhůta k tomu aby tě čkp nedala k soudu, díváš se na svět jinak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.