Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer koupil jsem dneska v AAA Auto v Ostravě auto,
mám kupní smlouvu a zelenou kartu a taky STK tam je do 12/2015.
Velký TP a malý TP a dalši věci mi přijdou za měsic.
Chcu se tedy zeptat jestli mužu s autem jezdit a pokud ne co mi u Policie hrozi za pokutu.
Moc děkuji za odpovědi.
Před měsícem jsem koupil u AAA ojetinu. Bratr-automechanik zkontroloval a kývl.Na protiúčet jsem odjel se zelenou kartou, kupní smlouvou a MTP.V dílně zkontrolováno znovu a hurá na dovolenou.Po týdnu mi přišel VTP. Další tři dny jsem rušil povinné rušení na prodaný vůz, rušil jejich předražené povinné ručení na nový vůz a zajišťoval nové, levnější.K tomu rušil značky, dostal nové a přepisoval MTP a VTP. K AAA autu jsem měl a stále mám nedůvěru (co si budem povídat, pověst zlodějů a lumpů). Takže jestliže Vám nedali MTP, tak se někde stala chyba, já jej dostal, ten totiž k přepisu a odhlášení vozidla AAA nepotřebují...
tak gratuluji ke koupi v AAA(ironie), ale když už, tak snad máte kopii TP a malýho TP, originál kupní smlouvy, hned si nechte udělat pojistku povinnou a můžete jezdit, velkej a malej TP musí mít majitel a jít to s tím odhlásit na úřad a velkej mu vrátí s vaším jménem a malej mu vrátí s odstřiženým rožkem, má povinnost vám to předat (poštou třebas do nějaké lhůty - 10 dní nevím přesně) a posléze si to půjdete přihlásit (evidenční prohlídku potřebujete)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.