Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupil jsem auto a potřebuji poradit

Od: lukasho odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer koupil jsem dneska v AAA Auto v Ostravě auto,

mám kupní smlouvu a zelenou kartu a taky STK tam je do 12/2015.

Velký TP a malý TP a dalši věci mi přijdou za měsic.

Chcu se tedy zeptat jestli mužu s autem jezdit a pokud ne co mi u Policie hrozi za pokutu.

Moc děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x
...bez ORV(cíli malého technicaku) nesmíte na silnici...je to na vašich schopnostech "to okecat"...a držím palce aby s autem nebyl problém...
repkin*

až 2.000,-Kč popř. oznámení na úřad

hodnocení

0x

Bez malého techničáku nemůžete na silnici, bohužel.

Proč Vám dojdou doklady až za měsíc?

bambula*
hodnocení

0x

Za takouto službu a vyřízení dokladů, bych z AAA upaloval velmi rychle

7tripp*
hodnocení

0x

Před měsícem jsem koupil u AAA ojetinu. Bratr-automechanik zkontroloval a kývl.Na protiúčet jsem odjel se zelenou kartou, kupní smlouvou a MTP.V dílně zkontrolováno znovu a hurá na dovolenou.Po týdnu mi přišel VTP. Další tři dny jsem rušil povinné rušení na prodaný vůz, rušil jejich předražené povinné ručení na nový vůz a zajišťoval nové, levnější.K tomu rušil značky, dostal nové a přepisoval MTP a VTP. K AAA autu jsem měl a stále mám nedůvěru (co si budem povídat, pověst zlodějů a lumpů). Takže jestliže Vám nedali MTP, tak se někde stala chyba, já jej dostal, ten totiž k přepisu a odhlášení vozidla AAA nepotřebují...

honzas*
hodnocení

0x

tak gratuluji ke koupi v AAA(ironie), ale když už, tak snad máte kopii TP a malýho TP, originál kupní smlouvy, hned si nechte udělat pojistku povinnou a můžete jezdit, velkej a malej TP musí mít majitel a jít to s tím odhlásit na úřad a velkej mu vrátí s vaším jménem a malej mu vrátí s odstřiženým rožkem, má povinnost vám to předat (poštou třebas do nějaké lhůty - 10 dní nevím přesně) a posléze si to půjdete přihlásit (evidenční prohlídku potřebujete)

buss
hodnocení

0x

Pane, proč ten dotaz? Jako řidič přece víte, co se při silniční kontrole předkládá. O takovou koupi, tedy s takovou administrativou bych nestál. Tak se na auto dívejte, oprašujte a pěkně trpělivě čekejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]