Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia 1,6 kolísají otáčky

Od: ladislav12 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dnes jsem jel s autem na sněhu a dostal jsem smyk, auto jsem otočil o 180 stupnů a jel jsem dál. vše bylo v pořádku, a když jsem přijel domu cca po 20 km jsem zastavil a motor při volnoběhu vydával zvuk, jakoby někdo pořád trochu přidával plyn a pak zase pouštěl, jakoby kolísal, ale jinak normálně jel. Můžete my poradit, čím by to mohlo být? jedná se o škodu felicii 1.6 glx (1998) Předem děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nejdřív okoukni potlaky a jestli to někde nesaje falešnej luft no a potom bych to viděl na vyčištění klapky a pak pomoci vagu dát do základního nastavení

ladislav112
hodnocení

Jsem laik, mohl byste mi to prosim vás vysvětlit trochu víc polopaticky?

okouknout zda nejsou spuchřelí či děravý hadičky podtlaků zvláště ta plastová co vede k posilovači brzd

na a to čištění klapky a nastavení vagem což je počítačový program sloužící k diagnostice chyb a nastavení některých funkcí vozu to by bylo lepší nechat na někoho kdo se vyzná

tady je o tom náký počtení ještě ti sem dám odkaz na čištění klapky sice u oktávky 1.6 ale v principu je to stejný sou tam fota takže pokud si trochu technicky zdatný tak si poradíš :)

feliciaklub.cz/...

skodaforum.sk/...

Felicia 1,6 kolísají otáčky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]