Nejste přihlášen/a.
Je v toyotě yaris r.v. 1999 nastavitelná sedačka a volant?
Tazatel se jistě neptal na sedačku dopředu a dozadu, to je u osobních aut samozřejmostí již pár desetiletí, zajisté směřoval dotas na možnost nastavit sedadlo výškově, to není samozřejmostí u všech aut ani dnes, o volantu ani nemluvě.
BUKO
u každého yarisu existuje možnost pohnout seačkou dopředu a dozadu, nahoru a dolů jen podle druhu výbavy
u základníhjo modelu bez výbavy jen dopředu a dozadu, pak jsou modely kde to jde, a mimo jiné mohou mít posilovač řízení, což základní model nemá, atd i u prvních yarisů se rozlišují výbavy na základní - base (( bez výbavy - se základní výbavou - nemožnost pohnout sedačkou nahoru a dolů)
pak byla terra, pak linea sol a tu poslední luxusní si už nepamatuji, asi to bylo provedení lux
To jsem vůbec nevěděl, to je klika ,že tu jsi. Jo, dotas se píše se Z, to jsem pako! Já to po sobě nečtu, neb mi čtení a psaní dělá potíže již od základní školy. To se tobě jistě nestalo ani na vysoké škole viď. Moc bych chtěl mít rozhled jako ty, našinec tolik vědomostí nepobere, proto závidí a tak se stará. Díky moc za vyčerpávající odpověď.
doplněno 20.01.13 14:58:Buko jsou sýry, ale co nosím dříví do lesa, to ty samo víš, že jo!
doplněno 20.01.13 15:11:A o čem jsem psel v 11:00 , tak chytrej a nepochopil!
doplněno 21.01.13 23:21:Zas děláš chytráka a zas víš prdlajs- BUKO jsou termizované, nikli tavené sýry! Doktůrku, ta deviace je zralá na psychiatra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.