Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toyota yaris - nastavitelná sedačka a volant

Od: ivik* odpovědí: 6 změna:

Je v toyotě yaris r.v. 1999 nastavitelná sedačka a volant?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buky*
hodnocení

0x

Pouze jako příplatková výbava, v základu nikoli.

nu*
hodnocení

0x

sedačka dopředu a dozadu na každém, podle výbavy

buky*

Tazatel se jistě neptal na sedačku dopředu a dozadu, to je u osobních aut samozřejmostí již pár desetiletí, zajisté směřoval dotas na možnost nastavit sedadlo výškově, to není samozřejmostí u všech aut ani dnes, o volantu ani nemluvě.

nu*

BUKO

u každého yarisu existuje možnost pohnout seačkou dopředu a dozadu, nahoru a dolů jen podle druhu výbavy

u základníhjo modelu bez výbavy jen dopředu a dozadu, pak jsou modely kde to jde, a mimo jiné mohou mít posilovač řízení, což základní model nemá, atd i u prvních yarisů se rozlišují výbavy na základní - base (( bez výbavy - se základní výbavou - nemožnost pohnout sedačkou nahoru a dolů)

pak byla terra, pak linea sol a tu poslední luxusní si už nepamatuji, asi to bylo provedení lux

buky*

To jsem vůbec nevěděl, to je klika ,že tu jsi. Jo, dotas se píše se Z, to jsem pako! Já to po sobě nečtu, neb mi čtení a psaní dělá potíže již od základní školy. To se tobě jistě nestalo ani na vysoké škole viď. Moc bych chtěl mít rozhled jako ty, našinec tolik vědomostí nepobere, proto závidí a tak se stará. Díky moc za vyčerpávající odpověď.

doplněno 20.01.13 14:58:

Buko jsou sýry, ale co nosím dříví do lesa, to ty samo víš, že jo!

doplněno 20.01.13 15:11:

A o čem jsem psel v 11:00 , tak chytrej a nepochopil!

doplněno 21.01.13 23:21:

Zas děláš chytráka a zas víš prdlajs- BUKO jsou termizované, nikli tavené sýry! Doktůrku, ta deviace je zralá na psychiatra.

nu*

BUKO sýr bych nedal do pusy, podívej na youtube na "Peklo na talíři", konkrétně na tavené sýry, to je hnus

ok, tobě tu absenci školního vzdělání i pravopisné chyby budu tolerovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]