Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit. Dnes jsem byla ve městě a zastavila na zákazu zastavení - jsem invalida, jelikož všechny místa pro invalidy byly obsazeny, potřebovala jsem dát do banky jen papír. Chodím o jedné hůlce a měla jsem sebou mimčo. Auto je řádně označené invalidou (modným paňáčkem), vrátila jsem se za cca 5 minut a měla jsem tam výzvu od policie. Vím, že v nutných případech mohu toto udělat, ale nemohu to nikde najít! Co myslíte, budu platit pokutu a přijdu o nějaký bodík nebo ne. Podařte jak mám dál postupovat! Díky
Muzete stat v nutnych pripadech pouze na zakazu stani, na zakazu zastaveni nesmi ani invalida.
Takze vam nezbyde nic jinyho, nez se priznat, nebo dat na radu Milanacukrare.
Jenom je problem, ze oni si auto urcite vyfotili a urcite tam bude videt i modrej panacek. A ten zase smite pouzit jenom vy - pokud osoba blizka take neni invalida...zkratka si dejte pozor, at se do toho zbytecne moc nezamotate.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.