Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojka felicie vyměna

Od: frana* odpovědí: 4 změna:
Ahoj,Chci se zeptat, když chci měnit spojku na felicii, je možné zvednout auto za motor a pak si "povysunout" převodovku? Dostanu se tímhle způsobem na spojku?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

" zvednout auto za motor a pak si "povysunout" převodovku " Popravdě tak trochu nechápu jak to myslíte, nicméně převodovku je potřeba vyndat celou, nějaké povysunutí nepomůže. Já si spíše motor malinko nakloním na straně převodovky dolů a převodovku pak vyndám (vysunu).

hodnocení

0x

wrp.cz/... to by ti mělo pomoci

frana*
hodnocení

jo, tohle se určitě hodí, dočetl jsem se tam, že motor se přidržuje hrazdou, bohužel hrazdu nemám, ale mám hever na nákladní automobily,. Když auto zvednu za motor, tak by to mělo jít povysunout převodovku a zároveň si nejsem jistý, aby se mi něco od motoru neurvalo?

Na co si dát pozor při zvedání za motor?

hodnocení

0x

Zdvihnout celé auto (předek ) a motor jak píše Ar spíše trochu spustit na straně spojky a přev.celá ven.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]