Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Skládám motor. Mám hotový výbrus a koupené gufera za 700,- a budu kupovat ferodovou spojku, jenže jsem zjistil že mám vadnou ojnici na klice. Poradíte mi jestli je lepší koupit ojnici za 350,- + práce za přelisování 300,- nebo toto: extremebike.cz/... Jaký na to máte názor vy? Je lepší originál nebo replika. Tu kliku co mám je asi taky replika. Potřebuji aby něco vydržela protože to budu využívat každý den. A taky bych se chtěl zeptat jestli je lepší mít pístní čep na jehlách nebo na bronzu, jestli máte nějáké zkušenosti. Předem diky.
originál, polské repliky nestojí za nic, není dlvod dostarého fichtla cpát prachy, za 1500 koupíš celý další motor, i dva, s dobrou klikou
To s vámi musim nesouhlasit tyhle stroje jsou podle mě mnohem lepší než ty dnešní protože když se s nima náhodou na cestě něco stane tak se to dá v mnohých případech spravit hned na místě kdežto ty dnešní motorky sami ani mnohdy nespravíte a taky nevidrží tolik co starší motorky. Abych se vrátil k tematu rozhodně poláky nekupujte stojí to za hovno mám stim vlastní zkušenosti. A ted musim s nu souhlasit že byste měl lepší koupit celý jiný motor na nahradní díly dá se sehnat docela levně
Preferoval bych jehlova loziska, v nabidce jsou i lepsi varianty koukam, tehle extremebike.cz/... bych treba i trosku veril.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.