Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klikovka jawa 50

Od: mrborecek25* odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Skládám motor. Mám hotový výbrus a koupené gufera za 700,- a budu kupovat ferodovou spojku, jenže jsem zjistil že mám vadnou ojnici na klice. Poradíte mi jestli je lepší koupit ojnici za 350,- + práce za přelisování 300,- nebo toto: extremebike.cz/... Jaký na to máte názor vy? Je lepší originál nebo replika. Tu kliku co mám je asi taky replika. Potřebuji aby něco vydržela protože to budu využívat každý den. A taky bych se chtěl zeptat jestli je lepší mít pístní čep na jehlách nebo na bronzu, jestli máte nějáké zkušenosti. Předem diky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

originál, polské repliky nestojí za nic, není dlvod dostarého fichtla cpát prachy, za 1500 koupíš celý další motor, i dva, s dobrou klikou

watta97*

To s vámi musim nesouhlasit tyhle stroje jsou podle mě mnohem lepší než ty dnešní protože když se s nima náhodou na cestě něco stane tak se to dá v mnohých případech spravit hned na místě kdežto ty dnešní motorky sami ani mnohdy nespravíte a taky nevidrží tolik co starší motorky. Abych se vrátil k tematu rozhodně poláky nekupujte stojí to za hovno mám stim vlastní zkušenosti. A ted musim s nu souhlasit že byste měl lepší koupit celý jiný motor na nahradní díly dá se sehnat docela levně :)

jarda3*
hodnocení

0x

Preferoval bych jehlova loziska, v nabidce jsou i lepsi varianty koukam, tehle extremebike.cz/... bych treba i trosku veril.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]