Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klepání auta

Od: petrpan* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den dneska jsem se chtel vydat do kauflandu se svojí fábií RS a když jsem zrychlil na 70+ auto se začalo klepat celý nevíte čím by to mohlo být příjde mi že to jde od zadní nápravy ve 110 už je to nesnesitelný skoro jako když by někdo ze stran do auta bouchal při nižší rychlosti se to neděje :( tak nevím... napadlo mě že mi přidírá ručka enbo že se mi zvlnil kotouč ... děkuju za rady a nápady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

2x

Neni v disku natlacenej snih-led? Dovede to pekne rozhodit vyvazeni.

tesyk*
hodnocení

1x

Máte dobře dotažené šrouby?

k2
hodnocení

0x

Bouchly rafek? Ztracene zavazi z kola? Ohnute zadni rameno(pokud fabia RS neco takoveho ma)

au1
hodnocení

0x

aji bych se vsadil,že to bude mít něco společnýho s kolem... mrkni,jestli není píchlý,vypuštěný, nebo jak už tu bylo psáno, naraženej ráfek

petrpan*
hodnocení

právě že s gumou nic neni max to závaží :( a to by to klepalo tak hrozne jo?

au1

si piš, píchlý,ťuklý,nevyvážený kolo je svinstvo. taky bych tomu nevěřil, kdyby se mi to kdysi nestalo :D

hodnocení

0x

povolený šrouby kola

sanyo*

Jednoznačně sníh a led u předních kol, pokud vyloučím povolené šrouby, ale to snad ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]