Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Děčín, ohlašení automobilu

Od: sazinek* odpovědí: 1 změna:

Zdravim, jak to chodi v Dečine na autospravě? Jelikož jsem si koupil tam auto a jel snim až do Ostravi a pak jsem zjistil že mi to i s plnou moci neodhalasi u nas ale musím do děčína.

Co vše potřebuju abych nejel znova? :-D

Auto jsem koupil a nasledovně prodal a ani ho na sebe nepřihlašoval

Kupni smlouvu od vozu s puvodnim majitelem s semnou ktery je dle TP stale majtel

Plnou moc s majitelem na me co se tyce vseho kolem vozu

Kupni smlouvu s novym majitelem a mnou

Staci kdyz predlozim tyhle dokhlady a auto mi na nej prehlasi? Odhlasi. V decine, nepotrebuji zelenou kartu apod?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

chtělo by trochu právního vědomí a lepší gramatiku, ohlášení ANI odhalasení ŽÁDNÉ autosprávy nezajišťují...a když už jedu do Ostravy abych něco zjistitl, jedu zjišťovat tam kde se o tom rozhoduje, a když přijdu tam kd ese rozuhoduje a zjsitím že mi to z nějakého dfůvodu neudqlají, zeptám se na důvody...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]