Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia Motor nízko

Od: mathers322* odpovědí: 10 změna:

Zdar chlapi, už delší dobu vím že mám přední část auta poměrně při zemi, teď se mi často stává že zavadím spodkem o zem či o sníh.

Je to u dieselových felicií normální? nebo mají vliv staré tlumiče? a nebo se dá motor posunout výše?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Nebortí se ti ´čumák´ auta (nepřibližují se k sobě hořejšky podběhů)?

doplněno 18.01.13 21:50:

Jo - a jinak mohou mít vliv spíš unavené pružiny, než špatné tlumiče... *smich*

doplněno 18.01.13 21:55:

Máš příčnou vzpěru mezi horními uloženími tlumičů? - pokud ne, bortí se to - motor je do Felicie moc těžký...

mathers322*
hodnocení

te netuším, vím jen že bych měl vyměnit přední tlumiče, obě ramena , čepy ramen a čepy řízení

Tlumič nemá se světlou výškou nic společného, to pružiny. Tím neříkám, že je nemáš měnit.

ar*

To je celkem častý problém u Dieselů, prostě motor je těžší a unavují se pružiny. Takže až budete všechno to co jste nampsal měnit, nezapomenout na pružiny, jinak bude motor pořád dole.

No kdyby to mělo jít do štaflí, tak nezavře haubnu*smich*. Já bych tipnul na unavené pružiny případně k tomu uložení motoru

mathers322*
hodnocení

Pružiny se mění jak často? nedivil bych se kdybych tam měl původní :D

Pružiny se obvykle u aut nemění, kromě felicie 1.9 D*smich*

mathers322*
hodnocení

Ale tak občas se to mění ne? :D naštěstí nejsou tak drahé :D prostě na dieselové feldě trpí přední náprava no :)

ar*

To není problém jen Felicie, ale většiny "naftáků". No a kdy mněnit pružiny? to je jednoduché, když jsou unavené a nebo prasklé.

doplněno 18.01.13 22:11:

" Monroe, Ramena FEBI " dobrá volba FERODO, taky dobré. Těchto značek bych se rozhodně nebál, pokud tam nebude vyraženo Made IN Poland tak je to v pohodě :)

mathers322*
hodnocení

Jinak poradili by jste mi s výběrem značek?

Byly mi doporučeny přední tlumiče Monroe, Ramena FEBI

Co myslíte? a co si myslíte o destičkách značky FERODO? nebo FEDORO teď nevím :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]