Nejste přihlášen/a.
Zdar chlapi, už delší dobu vím že mám přední část auta poměrně při zemi, teď se mi často stává že zavadím spodkem o zem či o sníh.
Je to u dieselových felicií normální? nebo mají vliv staré tlumiče? a nebo se dá motor posunout výše?
Nebortí se ti ´čumák´ auta (nepřibližují se k sobě hořejšky podběhů)?
doplněno 18.01.13 21:50:Jo - a jinak mohou mít vliv spíš unavené pružiny, než špatné tlumiče... ![]()
Máš příčnou vzpěru mezi horními uloženími tlumičů? - pokud ne, bortí se to - motor je do Felicie moc těžký...
te netuším, vím jen že bych měl vyměnit přední tlumiče, obě ramena , čepy ramen a čepy řízení
To je celkem častý problém u Dieselů, prostě motor je těžší a unavují se pružiny. Takže až budete všechno to co jste nampsal měnit, nezapomenout na pružiny, jinak bude motor pořád dole.
No kdyby to mělo jít do štaflí, tak nezavře haubnu
. Já bych tipnul na unavené pružiny případně k tomu uložení motoru
Ale tak občas se to mění ne? :D naštěstí nejsou tak drahé :D prostě na dieselové feldě trpí přední náprava no ![]()
To není problém jen Felicie, ale většiny "naftáků". No a kdy mněnit pružiny? to je jednoduché, když jsou unavené a nebo prasklé.
doplněno 18.01.13 22:11:" Monroe, Ramena FEBI " dobrá volba FERODO, taky dobré. Těchto značek bych se rozhodně nebál, pokud tam nebude vyraženo Made IN Poland tak je to v pohodě ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.