Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavie 1.9 tdi - špatné teplé starty

Od: robert35 odpovědí: 6 změna:

dobry den mam problem s octavii 1.9.tdi za studena startuje ok ale kdyz se zahreje tak nic poradi mi nekdo cim to je dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kosiik2
hodnocení

1x

Kdyby měl někdo problém s teplým startem na TDI

Tak kdyžtak umím opravit formou upravy software v ECU motoru.

Možnost i chiptuningu v tom teplý start zdarma oprava.

Jindřichuv Hradec

728772312

ovczaak*
hodnocení

0x

Zdravím,měl jsem stejný problém po 400tkm.Bylo mi řečeno,že se to týká dodávky paliva u teplého motoru.Jedno z řešení- blog.kerpof.net/...

ovczaak*
hodnocení

0x

další třeba zde- forum.skodahome.cz/...

hodnocení

0x

chlapci udělejteto toto mám to rok a startuju na brnknutí

autor já ;) skodaforum.sk/...

doplněno 18.01.13 19:26:

mám to odskoušený na 2 oktáviích 2 seatech a modifikoval sem to i na 2 naftový oply a všici nadšený *ua*

ovczaak*
hodnocení

0x

souhlasím s ďáblem,podobné udělátko mi vyrobil autoelektikář,tvrdilo to autu,že je studené a při startu to zvedlo dodávku paliva,u mně to fungovalo...

frantisekztabora
hodnocení

0x
Dobrý den nabízené služby člena Kosiik z Jindřichova hradce velice doporučuji.Ochotný vstřícný mladík.Oktávie startuje parádně teplá :) A ještě sem si jí nechal nachipovat.Vše sme projíždeli na diagnostice před a po.Skontroloval nastavení turba podtlaky atd... Spokojenost jak to auto oživlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]