Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zlikvidovat papíry od auta do auta

Od: petrsochurek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mám na sebe přihlášené auto,které mám na zahradě-plne nepojízdné,bez poviného ručení a potřebuji nejakým způsobem zlikvidovat papíry.Na ekologické likvidaci mi řekli že pokud není auto kompletní tak mi ho nevemou.Prosím o radu co mám dělat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte technický průkaz, je vozidlo registrované na Vás? Máte značky? Pokud ano, jste šťastný člověk, páč je to jednoduché. Jen dojít a nechat zlikvidovat že zanikl účel vozidla.

viz rubrika auto moto.

puhla

Dnes mě z registru vyhodili,že dostali novou vyhlášku takže auto již nejde odhlásit na čestné prohlášení.

Pan úředník ,ale poradil co stím auto pojistit a platit ,až do smrti.Český uředník je dobrák Němci tomu říkají krypl.

dejte mu přečíst metodický pokyn z ministerstva dopravy, ať předloží tu vyhlášku, jak to chce řešit jeho vedoucí?

ivanplzen*

Zahajtesprávní řízenío vyřazení vozidla z registru poplatek 1000Kč.

proč to dělat zadarmo, když to mužete zaplatit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]