Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer stala se mi nepříjemná věc mám pučené auto od kamaradky a rano ho musim vratit ale pospichal jsem domu a pred barakem se mi povedlo zabouchnout klicky v aute takze jsem v prde*li,, potřebuji nutne poradit jak to udelat jestkli existuje nejaky trik?předem upozornuji vtipalky at si sve rady strčí za klobouk a neexistuji tyto možnosti
Rozbít okenko (auto rano vracim neni moje)
Zamečník ( nejsou finance mam pred vyplatou)
Nahradni klic (stopro nema vím to )
Jinak jsem zkoušel šperhák mám sadu 9ks a jeden je na auto ale po hodině jsem to vzdal pak jsem zkoušel hajzl zvon ale ani to nezabralo =( profukuje tam ze stran zamek je hnedka u kliky a pak něco jako tenisák a taky nic jediny co mně ještě napadlo tak šroubovákem odtlačit okno dulu a pak ručo nebo prostě silou dat okynko dolu a nebo vyhačkouvat jestli to vubec jde?auto je starší audi A4 nebo jestli někdo znáte jinčí trik?díky
klice jsou hozeny na sedacce nebo v zapalovani?
1)pokud lezi na sedacca a ma to central na klici jde to udelat dratem s ockem si pritahnes klice k okenku a pak sroubovakem zmacknes tlacitko a je otevreno.
2)ma to v zadu švihadla? (rucni-mechanicke otevirani oken.) lepsi delat ve dvou, 2 sroubovaky mezi dvere a strechu mirne odtlacit dvere na dratu (ale ne dratku ale dratu!) si udelas ocko aby ti prelezlo pres klicku staqhovani okna a pak jen tocit az stahnes okno.
3) stejny postup jako u 2 jde udelat ale chytaš packu na otevreni dverí, nejsem si jist zda to pujde zrovna koncern ma ochranu proti otevreni zevnitr kdyz vam nekdo pleskne okno neotevre si dvere.ale nevim jak u vaseho vozu.
taky záleží co máš za auto. třeba u starýho BMW e30 jsem si klíče zabouchával pravidelně, protože tam byl automatický zámek. zadní okno bylo v gumě, tak jsem ho vždycky vyndal a opět zandal (otázka 20ti minut). U e34 byly pak okna lepený a el. okna, takže tam jsem to řešil vyháčkováním provázkem. u součastného auta už mám náhradní klíč schovaný doma. V nejhorším případěto odnese trojuhelník v zadních dveřích.
nechci nic rikat, ale s tim trojuhelnikem bych si to rozmyslel, u spousty aut stoji vic nez okno dveří.
doplněno 17.01.13 05:51:no a nebo zajdi do prvniho baru a zeptej se zda tam neni nekdo amnestovany a kluci ti pomuzou
presne tak, trojúhelníkové okno je nejdražší a blblě se shání, obětujte těch 500,- a zavolejte si tam zámečníka, je to levnější varianta, než normální okno za 1500-2500 nebo trojúhelník od 2500 víc
Děkuju za odpověd tak jsem to udělal i bez rad do toho všeho mi přestal jít internet ale nakonec jsem to vyřešil tim zpusobem co píšete tedy (3) tak že jsem odtahl dveře šroubovákem a vzal drát do L a odtah kličku a ještě že je rozbita a zadrhavá protože pak sem drát vytahl a udělal očko ktere jsem ještě pro jistotu omotal okolo drátu a pak jen navlíkl na kliku a zatahl a bylo otevřeno auto nemá známku po vloupaní vyšlo mně to zadara a ani se mi nevybila baterka ale přiznávám že mi to celý zabralo přes 3hodky času ještě v týhle zimě takže tak =)
Takže všem děkuji za odpovědi mise proběhla uspěšně a jinak k těm amnestovanym se ani nebudu vyjadřovat díky nim si ani nemužu bejt jistej zda mi to auto ještě vubec před barakem stojí jako pan prezident zabodoval
mě se todle stalo v chorvatsku byl sem s toho na palici otrh sem silnější větev odtáhl nahoře v rohu dveře u ridiče narval mezi roch a kastli větev pak sme se známím rozpletli kus plotu a na drátu udělali menší oko a to pomocí druhé větve nacpali na vyčnívající kolík zámku dveří řidiče a tak si otevřeli též 3 hodiny rychta
není nad to jet celou noc a když po ránu dorazíš zabouchnout si auto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.