Nejste přihlášen/a.
dneska když jsem po nějaké době dělal pořádek v autě tak po zvednutí rezervy jsem viděl kaluž vody :D
kde se tam vzala? zespod? neuhnije mi to?
rezervu jsem nepoužil takže z ní to není. Jinak jsem ani nic mokrého nevezl
Když zabouchneš kufr a skusíš zaviklat, jako by jsi chtěl otevřít, je tam vůle? Pokud ano, tak voda teče přes těsnění a dveře nedoléhají. Stačí posunout zámek na kastli (to oko). Drží ho dva imbusy a je v plovoucích matkách. Sundej si ten plast okolo na spodní hraně.
doplněno 16.01.13 06:52:Kufr by měl jít přibouchnout větší silou. Pokud ho jen položíš a ťukne zámek, tak je to špatně. Guma musí být smáčknutá i když tam není vůle. Kolem světel to neteče. Ani u Favorita se to nikdy nestávalo. To by tam byla vidět stopa nebo rez a že jsem jich na vrakáči viděl (všechny OK a rez spíš na jiných místech, u světel vždy OK jak z automobilky new).
doplněno 16.01.13 06:52:Taky může téci oknem. Je to stejné jako u čelních skel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.