Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám čínský skútr Ventus Skyline. Nestartuje mi ručně, přes řidítka. Při startování se to jakoby protáčí a nechce to hodit jiskru. Nžně to nahodím v pohodě. Nevíte, co by to mohlo být? Co si mám koupit, aby zase startoval ručně? Děkuji.
jestli točí tak by měl být vpohodě,ta baterka je jak stará? zkoušel si jinou? třeba už odchází do věčných lovišť to pak startér sice točí,ale motor nenaskočí
doplněno 15.11.12 16:35:protáčí starter motor nebo se točí naprázdno?
"Prázdný zvuk" je slyšet, když startér nezabírá, a co jsem zkoušel, dělá to, když nemá dost proudu (dělá to tohle nebo se zablokuje s netočí; nic podrobnějšího nevím, skútr není můj, nemůžu se v tom moc vrtat). Připoj startovacími kabely baterii z auta a pokus se nastartovat, může být potřeba to zkusit víckrát.
doplněno 15.11.12 17:46:Protáčení je pravděpodobně způsobeno tím, že kvůli nedostatku energie se nevysune pastorek. Ten je totiž ovládán elektromagnetem, který také potřebuje proud, a asi ne zrovna malý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.