Nejste přihlášen/a.
zdravím,máte někdo představu co mě čeká s pojitovnou a s pokutou?na autě co jsem naboural je koda 50000,jsem vynikem
nehody ,smykem do protisměru.problém - technická 3měs propadlá.prosím moc nestrait.malý dúchod.děkuji
koc, nebudu Vás strait, ale jen sdělím, kodu musíte uhradit sám.
Přesněji pojitovna kodu uhradí a bude jí po Vás vymáhat...
zajko, máte naprosto pravdu. Všimla jste si dobře, ale za tuto poslední odpověď se trošku stydím. Páč není pravdivá, přesněji nechal jsem se na několk dní zvyklat přednáškou školitele. Jelikož jsem mu uvěřil, opravil jsem svůj názor. Jenže asi po třech dnech jsem zjistil, že školitel nemluvil pravdu, nebo jsme si nerozuměli. Po týdnu jsme se dobrali k původnímu názoru. Byl jsem rád, že si tohoto nikdo nevšiml a proto jsem mlčel. Měl jsem chlapsky přiznat, že jsem skočil na špek.
Budu i nadáte tvrdit původní názor, že by musela být přímá souvislost s nezpůsobilým vozidlem a smykem. Příklad kdyby byla ojetá pneumatika a ta byla PŘÍMOU příčinou nehody.
Omlouvám se dodatečně.. a přeji hezký víkend.
Milan
co k tomu napsat jak jste líný zajet na technickou a udělat ji za cca 1000 kč tak pla třeba 50 000 kč u nás ve slezsku je takové pořekadlo vysra.. dvakrát tratí. Kdybych byl pojiovna tak Vám nic nedám poruil jste zákon a basta fidli.
Jo a az chvíli by to dopadlo tak e pojiovna bude říkat i "nedal jste přednost a naboural, tak zaplatíte kodu protoe jste poruil zákon"
Pokud by mu s propadlou TK upadlo kolo a kvůli tomu způsobil nehodu, tak jsem pro vymáhat po viníkovi, ale pokud jel moc rychle, auto v pořádku jen propadlá TK, tak by platit měla jednoznačně pojiovna - pojitění si platí a na tohle je pojitění určené.
Informace má být:... Jak to dopadne nikdo tady neví, není zde orgán, který to etří, ani jak se k tomu pojiovna postaví. Kdo uděluje pokutu a v jaké výi nám říká zákon. To uetření stálo za to, e?
a evropský parlament svým nařízením zavede povinné technické prohlídky u starích aut kadý rok, nebudou mít chudí četí řidiči peníze a na českých silnicích budou jezdit jen auta s propadlou TP...pojiovny budou mít ně, přestupkáři také...
A co takhle prosadit v parlamentu zákon, který by předepisoval, e pokud je občanovi zákonem uloena nějaká povinnost, kterou nemůe splnit sám svými prostředky a schopnostmi, tak musí být k plnění takových povinností zaloena státní nezisková organizace, která povinnost za občana splní za minimální monou cenu. To by byl sociální a právní stát! A e těch povinností uloených zákony občanům není málo! To by vlčáci kominíci utřeli nos (kontrola komínu 400,- Kč!)! To by vlčáci z STK utřeli nos! To by vlčáci obvodní doktoři utřeli nos! (zdravotní prohlídka podle rozsahu vyetření 600 - 2500,- Kč).
doplněno 14.01.13 22:24:Jedná se o zdravotní prohlídku seniora na ŘP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.