Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestartuje mi felicie

Od: renatkam odpovědí: 4 změna:

Dobrý den obracím se na Vás s problémem.mámFelicii 1,6 benzín,dnes mi přestala startovat u včera my chcípala kdy jsem dojíděla třeba ke křiovatce tak to chcíplo.Koukala jsem do motoru a nevím jestli to teba není tím e tam je fridex pod minimem.Můete mi poradut,Díky Renata blondýna

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

prověř vechny pojistky a pak to asi bude muset svěřit někomu kdo se v autech vyzná neb to můe zlobit cokoliv počínaje nefunkční zapalovací cívkou pře zoxidovaný konektory v pojistkovce a nefunkčním palivovým čerpadlem konče*cteni*

hodnocení

0x

Jedna z příčin můe být porucha čerpadla.Pokud zapne klíček měla by jsi slyet zvuk čerpadla, pokud nic neslyí zkontroluj pojistky a nechci uráet, být tebou podívám se po servisu:)

laybor*

e je fridex pod minimem nemá 100% vliv na startování , sama si to asi neopravíte a závad můe být X , od prkotiny (uvolněný kontakt - čerpadlo v háji) ,at se na to podívá mechanik

gumidek*

Alé má to vliv, pokud uvařila motor a zničila hlavu. MIN je v úrovni hlavy motoru a to znamená, e u vrchní části uvnitř hlavy je hladina a nad ní voda snadno vře a nechladí ventily.

1.6ka má hydrotely a ty se jí asi přehřátím zničili a teď ventily nedovírají, nevzniká komprese a motor nechytá.

doplněno 14.01.13 13:23:

Je to podobné jako u hladiny oleje u 1.3ky (781.135 nebo 136). Pokud je olej na MIN, tak sice kontrolka mazání nesvítí a do mazacího kanálu jde dostatečný tlak, ale součástky, které se maou rozstřikem jako řetěz, vyčka a spodky pístů nedostatečně maou nebo v případě spodků pístů nemaou vůbec a na pístech se ničí spodní sada krouků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]