Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na své felicii mám problém s elektrikou, potřeboval bych revizi elektro, tímto sháním nějakého spolehlivého a ikovného autoelektrikáře v Praze a okolí. Pokuď bude levnějí tím lépe ale není to hlavní kritérium. Preferuji spí kvalitu. Přeci jenom jde o elektroinstalaci. Dám na vae osobní zkuenosti.
Předem děkuji za tipy.
Osobní zkuenost mám hlavně z tou elektrikou ne z elektrikářem, ale jsem z moravy.
U Feldy se řeí hlavně kostřící body a pojistková skříň.
Pod řadou konektorů je na levé straně pojistkovky závora, která je jistí. Stačí ji posunout doleva o 4m na doraz a pak vekeré konektory poodpojovat. Kadý je jiný, take se nedají poplést. Pak se prostříkají kontakt sprayem.
Tu jistící závorku je potřeba rozhýbat. nepůjde napoprvé. Stačí pocukávat zestrany na stranu, a se pohne. Opět pomůe i na ní ten kontakt spray, který mae.
Kadý technik by to měl zvládnout. Kostřící body se zase uvolní,očistí, stříknou a opět smontují ke skeletu. Vedou k nim hnědé nebo bílé vodiče. Namátko je třeba jeden na kapse tlumiče v mot. prostou u VIN čísla nebo u převodovky nebo za zadním světlem na pravé straně.
Napite přesně, jaké máte problémy, na základě toho vám poradíme a pak můete lépe zkontrolovat práci toho elektrikáře, jeho si vyberete...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.