Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupujicí auta nedodržel dohodu

Od: kejwy* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebova bych poradit jak z nasledujiciho problemu. Jsem vlastnikem auta, melo zadreny motor a tak jem ho za odtah nechal. S "kupujicim" jsem byl domluveny, ze da motor dohromady a pak auto prepiseme na nej, vzal jsem si vsechny udaje (jmeno, adresu, telefon, c. OP) bohuzel jsme nesepsali zadnou smlouvu a auto jsem vcetne obou technicaku predal. Minuly mesic jsem se dozvedel ze auto je nabourane (totalne), navic v prosinci vyprselo povine ruceni. Kupujici neni k zastizeni(telefon na adrese uvedene v OP). Prosim o radu jak nejlepe postupovat. Prdem moc dekuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bohužel, když nemáte smlouvu, tak to nedokážete.

Nezbývá Vám nic jiného, nežli s techničákem (je-li vozidlo napsáno na Vás) nechat vozidlo ekoligicky zlikvidovat, nebo "ztratilo účel využití", a dojít s techničáken na odhlášení.

jabraka*

Milane,ale on nemá ani ty techničáky!

JB

Jardo, ale to není přeci problém, aby si nechal udělat duplikát (vidíš jak jsem se poučil, nepíšu duplikát?)

kejwy*
hodnocení

Takze jestli tomu dobre rozumim, staci poridit si duplikat technicaku a sepsat cestne prohlaseni, ze auto je treba rozprodano po dilech, nebo ze je z nej kralikarna?

po dílech NE, ale králíkárna ano, nebo třeba (150 různých výrobků)

hablina*
hodnocení

0x

Tak hurá na policii.

kejwy*
hodnocení

Super, tak Vam dekuju za radu,

mejte se hezky.

Kejwy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]