Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravek foggy učinky

Od: petras* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chci si koupit přípravek foggy proti mlení a zamrzání oken v autě. Jaké máta zkuenosti případně recenze řidiču. Není to opět jen reklama a učinek ádný? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Proti mlení oken pomáhá vyměnit filtr v topení (pylový filtr) a vyčistit klimatizaci a vzduchovody (je na to taková pěna). Taky zkontrolovat odvodňovací laby, jestli nejsou ucpané a voda odtéká a nezůstává v systému ventilace, kde zvedá vlhkost. Pak se okna nemohou mlit a má to dlouhodobý efekt.

O patlání sra...k na okna si myslím své. Vyhození peněz.

doplněno 13.01.13 17:09:

Tak boty samosebou před nástupem oklepat u k vůli vodě, která steče z gumové rohoe na koberec.

Částečný souhlas,ale jen částečný.I kdy klima a dalí je ok,přesto se mohou mlit okna.Před dojezdem a po dojezdu důkladně vavětrat vzduch v autě z dálek jedu u snad kilak s vypnutým topením a otevřeným okénkem a pak je to větinou v poho,toté při místních pojídkách jen s tím e při mení vzdálenosti a nechá dlouho otevřeny dveře.Také je dobré někde jsem vyčetl dát pod nohy noviny,které vysají mokro z bot ze sněhu atd a po jízdě je vyhodit-vlhkost zůstane v novinách (z větího) a ne v autě!

V minulosti jsem pouíval přípravek na okna a zrcadla,který zabraňpoval orosení okem v koupelně na zrcadle se osvědčil tak jsem zkusil do auta a tam taky,ale u dlouho jsem ho v obchodech neviděl (tuím to byl nějaký přípravek zn CLIN)

erikch*

jediný co ze zkueností trochu funguje,je od Sonaxu...,ale obecně-málokdo to tak dělá(krom diesela shora:D),ale ted v zimě-ne mi začne fachčit topení,je řekl bych nutné mít pootevřené okénko-ty vodní páry co člověk vydechuje nemají kam jít(jen na skla),nemluvě o tom,kdy jetě sněí,prí a lezu do auta s mokrou bundou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]