Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia-po zamknuti sviti pravy blinkr

Od: pavelprecek odpovědí: 6 změna:
Po zamknuti dalkovym ovladacem sviti trvale pravy blinkr.Je treba odemknout a zase zamknout aby prestal svitit. Co je spatne? Ma nekdo na Skoda Octavia podobny problem? Co s tim? Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Udělal bych malý test. Jak se to chová vůči levé páčce pod volantem? Při zapnuté směrovce doprava,doleva a v nulté poloze, popř v přepnuté z tlumeného na dálkové.

pavelprecek
hodnocení

Leva packa (zapnuti praveho blinkru) bez vlivu. Jak se trvale rozsviti pravy blinkr, zapnuti praveho blinkru nema efekt, svetlo sviti trvale a neni slyset cvakani rele. Pomuze az zamknuti a znovuodemknuti auta

hodnocení

0x

ta dálka je originál v klíči či dodělávaná?

pavelprecek
hodnocení

Auto je koupene od prodejce uz s tim alarmem, jestli je to original z vyroby nebo to v prodejne dodelavali, netusim.Jsou k tomu dva stejne dalkove ovladace, z ovladace jde primo klic do zapalovani.

k2
hodnocení

0x

Takze kdyz auto zamknete normalne klicem v zamku (ne dalkou), tak se to nedeje?

beli33
hodnocení

0x

Zdravím..mám ten samý problém, akorát s tím, že mi to dělá na Passatu..při zamknutí dálkovým ovladačem zůstane svítit práva strana. Musím někdy zamykat a odemykat několikrát za sebou než to zhasne. Dálkový ovládání originál. Kontrola komfortky zda u ní není voda, také bez závad. Pojistky nepraskají na zkrat bych to asi neviděl. Už si nevím rady a někdy mám chuť to pořádně nakopnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]