Po zamknuti dalkovym ovladacem sviti trvale pravy blinkr.Je treba odemknout a zase zamknout aby prestal svitit. Co je spatne? Ma nekdo na Skoda Octavia podobny problem? Co s tim? Dekuji
Udělal bych malý test. Jak se to chová vůči levé páčce pod volantem? Při zapnuté směrovce doprava,doleva a v nulté poloze, popř v přepnuté z tlumeného na dálkové.
pavelprecek
Leva packa (zapnuti praveho blinkru) bez vlivu. Jak se trvale rozsviti pravy blinkr, zapnuti praveho blinkru nema efekt, svetlo sviti trvale a neni slyset cvakani rele. Pomuze az zamknuti a znovuodemknuti auta
Auto je koupene od prodejce uz s tim alarmem, jestli je to original z vyroby nebo to v prodejne dodelavali, netusim.Jsou k tomu dva stejne dalkove ovladace, z ovladace jde primo klic do zapalovani.
Zdravím..mám ten samý problém, akorát s tím, že mi to dělá na Passatu..při zamknutí dálkovým ovladačem zůstane svítit práva strana. Musím někdy zamykat a odemykat několikrát za sebou než to zhasne. Dálkový ovládání originál. Kontrola komfortky zda u ní není voda, také bez závad. Pojistky nepraskají na zkrat bych to asi neviděl. Už si nevím rady a někdy mám chuť to pořádně nakopnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.