Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemuzu nastartovat fáčko

Od: davis* odpovědí: 7 změna:
včera jsem bez problemu nastartoval fáčko,ted potřebuju odjed a ne a ne to nastartovat:(,no je docela kosa -7

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzs*
hodnocení

2x

Ahoj, to se tu řešilo několikrát, prohledej hlavně příspěvky od gumidka @jiristransky .

Trochu se rozepiš, baterka je v pořádku, startér točí, jiskru to dává, sytič pracuje správně? Máš fáčko BMM, nebo karbec?

doplněno 12.01.13 19:25:

Nemáš ještě takovou tu starší AC pumpu, která se před startováním musí páčkou načerpat, jinak startér točí delší dobu, než natlačí palivo? Ale když říkáš, že včera to bylo v pořádku, tak to tímhle asi nebude.
Jiná věc, nemáš to přechlastaný tím, žes šlapal víckrát na pedál plynu (byl by cítit benzin)? Pokud ano, pedál drž na podlaze a jenom protáčej startérem.
Napřed si ale přečti tohle téma, hlavně jestli se ti zavřela vzduchová přívěra kvůli obohacení směsi poradte.cz/...

davis*
hodnocení

fáčko karbec,baterka je gut,starter točí trochu huř je to promrzlý prostě,ale dase:)

sytič je ruční nebo automat? Zkoušel jsi před startováním jednou lehce prošlápnout plynový pedál? Zkontrolovat-vysušit víčko rozdělovače, zkontrolovat jestli hází svíčky jiskru.

davis*
hodnocení

jasně prošlapl jsem parkrat plyn.pedal jiskru to hazí,sytič je poloaut.
gumidek*

A zavřel ti tu klapku? Sundej víko filtrboxu a koukni se. Musí ta horní klapka scela zavřít 1.komoru.

Startér musí plynule točit a nesmí se kousat ... nesmí dělat pu...pupu...pupu...pupupu..pu jinak to nenatočíš, klesá totiž hodně napětí a jiskra je moc slabá a navíc, pokud nemáš seřízené ventily, tak je to bez šance.

davis*
jeto starí pumpa,nevím čím to mohlo být?Za chvíli pojedu,tak snad fáčko u nastartuje:)

james001
hodnocení

0x
pripadne bych koupil velfobin nebo neco na podobne bazi, stoji okolo 100kc, a nalil to do nadrze, autu to nic neudela a vysrazena voda v benzinu je svine... minulou zimu jsem mel podobny problem, jeden den v pohode, druhy den rano nic..elektrika ok, karbec taky,vse v pohode, auto dva dny u mechanika a az pote nas to napadlo, nechalo se pusobit pres nic a druhy den jsem krasne nastartoval...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]