Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím umýt okno u auta vs odtékání vody

Od: marek321 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, poraďte mi prosím, čím mám umýt čelní sklo. Jednou jsem si koupil takovou leštěnku (už nevím jak se jmenovala) a při jízdě v dešti vyšší rychlostí nebylo za potřebí, abych vůbec stíral. Na okně se vytvářely takové proužky a voda krásně odtékala. Máte někdo zkušenost čím bych mohl leštěnku nahradit? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Není to leštěnka!ale přípravek na odpuzování vody pod nazvy jako Flash Off ; Rain Off atd!

hodnocení

1x

Před léty na firemním autě jsem to používal. Nádhera - sterače jsem zapínal zřídka, ani špína se na sklech nedržela. Přišel podzim, zima - vyjížděl jsem ještě za tmy a naprosté zoufalství - za stěračem na skle bílá mlha ze super jemných kapiček. Sklo rozzářené od světel protijedoucích aut a já pak musel krokem. Varuju před takými přípravky. Snažil jsem se to smýt různými rouzpouštědly a pomáhal jen líh.

honzs*
hodnocení

0x

Zdravím, jestli chcete tzv. tekuté stěrače, já používám Rain Off od Sheronu. Mají ho v každém tescu.

Čím umýt okno u auta vs odtékání vody

můžu se jen zeptat, jak dlouho to na okně asi vydrží "fungovat"? A když zapnu normální stěrače, nejde potom "doba funkčnosti" strašně dolů? :)
Taky o nich přemýšlím, ale zatím nemám žádnou zkušenost.

honzs*

Mně to vydrží odhadem tak 3 týdny až měsíc. Pokud si to aplikuju na sklo, stěrače zapínám, opravdu až když není zbytí. Určitě se ta vrstva opotřebí víc, pokud se stěrače používají, ale při rozumném stírání to není zas tak zásadní.

Taky zvaž, kde převážně jezdíš (mimo město, nebo město), protože při nižších rychlostech logicky ta voda neodtéká tak dobře jako třeba při jízdě po dálnici.

stirecek*
hodnocení

0x
Ty tekuté sterace fungovaly kdysi dávno velice dobre. Ty dnešní stoji za prd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]