Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auta z německa - držák telefonu?

Od: pest* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám otázku, ve většině německých aut mají takovýhle držák (viz. obr). Předpokládám že je to na telefon, ale nějak nechápu jak to funguje, vždyt je to velikosti jak na 5110. Nevím, jak by se do toho chytil nový telefon, nebo je k tomu nějaká redukce? Díky za odpověď.

Auta z německa - držák telefonu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

patas24*
hodnocení

2x

Dobrý den myslím si,že tam musí jít určitě nějaká redukce k danému telefonu kterou tam poté přicvaknete a mělo by to fungovat.

erikch*
hodnocení

2x

může tam být a jít i "redukce",každopádně bych zkusil demontáž a podle otvorů v palubce zkloubit nějaký uni držák k modernějším telefonům...,bude to jednodušší cesta než shánět nějakou konkrétní redukci k tomuhle typu držáku...

hodnocení

2x

Ve většině aut to není, spíš v těch, která byly využíváný jako služebáky. Je to klasické handfree, nepletu li se tak Nokiácké. Na to se ale přicvakl ještě takový mezikus pro daný telefon, ten pak nejen že sloužil jako HF, ale byl i dobíjen. Také jsem to měl před cca 6lety v autě, přiznám se, že se mi to nikdy nelíbilo. To dnes díky Bluetooth mám telefon v kapse, na palubce jen displej Parrota a funguje to super.

pest*
hodnocení

Díky za odpovědi, asi jsem se špatně vyjádřil, v autě to nemám, kdybych měl, tak už jsem to dávno odšrouboval :-D Ale setkal jsem se s tím v bližší rodině u tří aut, která byly z německa a při procházení německých inzerátů na to narážím velice často. Proto mě zajímalo o co jde, protože to bylo i u lepších aut a v dnešní době bezdrátové komunikace, mi to přijde trochu jako přežitek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]