Nejste přihlášen/a.
Zdravim,jen bych se chtel zeptat znalych na novy zakon za rychlost a pokuty.
jak to potom staci? Musi clovek nahlasit celou adresu atd-treba v Londyne ,nebo pouze jmeno? To by me zajimalo.Dosti casto jezdim. Zatim mam 0 bodu-vsak to znate-jsou uz i 5 metru za ceduli nebo i pred.Tolerovat by se melo 10%.Diky a preji hezky den..
Kde jsi vyčetl "tolerovat by se mělo 10%"? Tolerovat se nemusí ani procento, to je pouze dobrá vůle policajtů. A 5m před a za? Tak to tam ta cedule nemusí bejt vůbec. Prostě rychlost platí od cedule k ceduli a ty jako řidič jsi povinen začít brzdit včas, abys u cedule tuto rychlost nepřestoupil. To že to neumíš je tvoje věc, po pár pokutách se to aspoň naučíš.
I soudruh Tržil, vůdce dopravky sám přiznal, že poté, co zatočil s osobou blízkou, bude mít problém s osobou vzdálenou.
Takže stačí uvést, že jste zapůčili vůz osobě:
Hulmiho Ukolen
Seretlakki 18
Vaarlaataa, Finsko
Úřední aparát se s největší pravděpodobností vybodne na to, aby si ušoupal zadek kvůli korespondenci a vezmou zavděk dalšímu z početného stáda ovcí, které se nechají rády oholit.
přesně tak-efektem zrušení institutu "osoby blízké" bude přesně toto,ano auto jsem zapůjčil Thrac Minh Dunovi trvale HANOI,NGUYEN THUONG HIEN, VIETNAM a celý aparát bude tam kde byl dosud...(nechci být vulgární)-ale kdo s čím zachází,s tím také schází...Je zkrátka hezký sedět u monitorů kam.systému,jenže tudy cesta nevede-a jen doufám a přeji si,aby se češi nebáli "osobu vzdálenou" hojně používat (takhle už nás stát dojí až to hezký není)...
A myslíte, že když jim uvedu, že jsem to vozidlo špatně nezaparkoval já, ale kamarád Voloďa Fitipuškin, Krásnaja Plošaď 138/58, Ukrajina , tak oni tam na tuto SMYŠLENOU adresu nic nepošlou? A pokud pošlou a vrátí se jim to zpět jako nedoručeno, tak mě už memůžou pokutovat? Moc se mi tomu nechce věřit, že by to tak nechali...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.