Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokuta za rychlost - osoba vzdálená

Od: luck* odpovědí: 7 změna:

Zdravim,jen bych se chtel zeptat znalych na novy zakon za rychlost a pokuty.

Výmluvy na osobu blízkou končí, nahradí je "osoba vzdálená"

jak to potom staci? Musi clovek nahlasit celou adresu atd-treba v Londyne ,nebo pouze jmeno? To by me zajimalo.Dosti casto jezdim. Zatim mam 0 bodu-vsak to znate-jsou uz i 5 metru za ceduli nebo i pred.Tolerovat by se melo 10%.Diky a preji hezky den..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

Kde jsi vyčetl "tolerovat by se mělo 10%"? Tolerovat se nemusí ani procento, to je pouze dobrá vůle policajtů. A 5m před a za? Tak to tam ta cedule nemusí bejt vůbec. Prostě rychlost platí od cedule k ceduli a ty jako řidič jsi povinen začít brzdit včas, abys u cedule tuto rychlost nepřestoupil. To že to neumíš je tvoje věc, po pár pokutách se to aspoň naučíš.

gocars*

Omyl, tolerance je daná, a to +- 3%, jedná se o odchylku měřícího přístroje, nad 100km/hod je odchylka +- 3km/hod. Tahle tolerance je daná. Pak záleží na toleranci "měřičů", vím že na dálnici vklidu většina nechá 140km/hod, někdy i 150km/hod.

hodnocení

2x

I soudruh Tržil, vůdce dopravky sám přiznal, že poté, co zatočil s osobou blízkou, bude mít problém s osobou vzdálenou.

Takže stačí uvést, že jste zapůčili vůz osobě:

Hulmiho Ukolen

Seretlakki 18

Vaarlaataa, Finsko

Úřední aparát se s největší pravděpodobností vybodne na to, aby si ušoupal zadek kvůli korespondenci a vezmou zavděk dalšímu z početného stáda ovcí, které se nechají rády oholit.

erikch*

přesně tak-efektem zrušení institutu "osoby blízké" bude přesně toto,ano auto jsem zapůjčil Thrac Minh Dunovi trvale HANOI,NGUYEN THUONG HIEN, VIETNAM a celý aparát bude tam kde byl dosud...(nechci být vulgární)-ale kdo s čím zachází,s tím také schází...Je zkrátka hezký sedět u monitorů kam.systému,jenže tudy cesta nevede-a jen doufám a přeji si,aby se češi nebáli "osobu vzdálenou" hojně používat (takhle už nás stát dojí až to hezký není)...:-P

pipa*

A myslíte, že když jim uvedu, že jsem to vozidlo špatně nezaparkoval já, ale kamarád Voloďa Fitipuškin, Krásnaja Plošaď 138/58, Ukrajina , tak oni tam na tuto SMYŠLENOU adresu nic nepošlou? A pokud pošlou a vrátí se jim to zpět jako nedoručeno, tak mě už memůžou pokutovat? Moc se mi tomu nechce věřit, že by to tak nechali...?

Bezvadné! Jen jsi zapomněl uvést směrové číslo, aby to bylo věrohodnější!

hodnocení

0x

co čtu na netu, tak musíte udat jméno i adresu, aby ho mohli předvolat... že se jim to těžko podaří, to už je jiná věc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]