Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím vás nevíte někdo,jak odpojit imobilizér na Fiat barva -benzín r.v. 1998? děkuji
Lidi to nemůžete prozkoumat fórum? Před hodinu jsem tu na stejnou odpovídal a skoro jistě je jedno zda jde o opel,mazda či fiat.
Zde je odpo : poradte.cz/...
Haninko u Fiatu jedině softwarově. Pokud vám jde oto, aby jste mohla používat klíček bez čipu, stačí z druhého klíčku čip vyndat a nalepit zespudu na spíncí skříňku, kde je snímač čipu, nebo proč cjcete imo. odpojit.
doplněno 10.01.13 01:32:"jiskra jede,palivo do válců jde,svíčky a písty jsou od benzínu" Imobilizér to nebude. To by neházelo jiskru. Krokový motorek to dělat nebude, já to vidím ne čidlo teploty. Co je tam za motor?
Odpojit imob. proto,že se mi načetla chyba mezi klíčkem a řídící jednotkou ,nejde mi nastartovat auto. A ještě jedna chyba snímač kliky ukazoval nesmyslné hodnoty,snímač jsem vyměnil,kroužek u spínačky také,a motor nejde stále nastartovat(nejlevnější a nejrychlejší způsob opravy). Kontrolka imobilizéru zhasne,motor točí,jiskra jede,palivo do válců jde,svíčky a písty jsou od benzínu,motor stále nechce naskočit.Baterie a filtry ,rozvody jsou také ok. Nemůže to být krokový motorek,nebo jiná čidla?
Děkuji za odpověĎ
Poslat řídicí jednotku motoru někomu kdo to umí odblokovat - já to dělám asi za 1500 Kč, záleží na jednotce a složitosti. Info přes email: hnotek@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.