Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký Tp s ustřiženým rohem

Od: zbyndour5* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.mám problém.Chtěl bych si pořídit traktor Škoda 30 který má jen štítky atd,ale nemá doklady.Jeden pán mi nabízí doklady ke škodě,ale velký technický průkaz má ustřižený roh a má k tomu i malý techničák .Půjde to nějak přihlásit moc děkuji Zbyndour5

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

Otázka pro prodejce , ale co je naopsáno ve velkém TP? Vozidlo trvale vyřazeno? Pak to přihlásit NELZE...Proč by byl jinak ustřižen roh? Víte jak je to s malým TP, jdete to trvale vyřadit a nahlásíte ztrátu malého TP...přitom ho máte v kapse.

doplněno 03.01.13 19:13:

vítem, nechápu lidi, kteří bezhlavě vyřazují traktory a vozíky, a pak je chtějí pět přihlašovat...legislativa to bohužel neumožňuje...

zbyndour5*
hodnocení

Víte mám možno traktor škoda30 od kamaráda který to měl na ježdění po svém statku ale doklady neměl,já sehnal doklady nebo spíše mám nabídku na doklady ale takto provedených někde píšou že když by to bylo vyřazeno mezi nějakými lety že to přihlásit zpět půjde?Proto jsem se tu také ptal

nešlo by to třeba přihlásit na veteránský značky?

hodnocení

0x

Pokud má TP ustřižený roh, je to stejné, jako by neexistoval. Koupíte jen bezcený kus papíru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]