Nejste přihlášen/a.
Ahoj,furt se mě něco sere na autě,opět píšu pro radu,dneska mě začalo něco hučet u předních kol nebo někde u motoru,vepředu..takový divný hukot,mám asi v čudu spojku a převodovku,to už tu bylo dřív napsané...je to nějaký další příznak?nebo ložiska v háji?děkuji za radu
to je širokej pojem jezdi študuj co je to za hukot jestli mizý když zatáčíš -ložisko v kole
jestli se nák mění když vyšlápneš spojku - spojka převodovka
jestli se to mění s otáčkama motoru-třeba ložisko v altíku náká kladka
jestli se to mění když brzdíš-visej brzdy
prostě skoumej a podej zprávu
nejdřím to auto zkus na rovině rozhoupat prava leva.. pokud se intenzita nemění tak mužeš ložisko v kole vyloučit.. pokud jo tak nejspíš ložisko ale bacha.. někdy se muže zdát že to jde z opačneho směru než to ve skutečnosti je.. hlavně sjete nebo poskakane gumy festně hučí a podobně jako ložisko...
taky jsem slyšel hučení od předních kol . postup byl takovej . Servis - výměna ložisek , dělalo to dál , výměna kineťáku , dělalo to pořád stejně , no a nakonec jsem dal 4x nové gumy a bylo to ok
To tě asi zklamu, některé gumy hučí od začátku, nezáleží na věku, ale na typu, výrobci a daném výrobku.
s identifikací různých zvuků(obecně) je nejlepší se obrátit na nějakého šikulu mechanika(pak případně pro kontrolu nezávisle ještě u jednoho jiného) a víte s mnohem větší pravděpodobností-ono všelijaké "cvakání,hučení,pískání...atd." může mít sto a jednu příčinu-vycvičené ucho už pozná rozdíl mezi cvakáním hydroštelu(ů-mění se všechny,takže je to jedno),cvakání čepu pístu,rachotu dvouhmoty atd.atd...Prostě "podle popisu" těžko objektivně posuzovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.