Manuál škoda octavia combi 1 Od: summer* 03.01.13 09:00 odpovědí: 18 změna: 29.09.16 12:19 Prosím poradte kde sehnat manuál ke škoda octavia combi 1, rok výroby 2008? prohledala jsem google a nemuzu nic najít...
díky
18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3 x
kdyby to nešlo stáhnout, napiště mi emailovou adresu, mám naskenovanou knížku od Hanse Rudigera Jak na to an jedničkovou Oktávku..
prosím pošlete mi to na email... stahnout mi to nejde, děkuji moc ... klaruskopzavináčcentrum.cz
ok, pošlu Vám to večer mám to doma
díky moc...
tanjajarosova
03.06.16 17:05
Dobrý den.Mate prosím ještě ten manual,můžete mi ho poslat?tanja.pavel@seznam.cz.
Dobrý den mohu Vás požádat na můj email také manuál na škodu octávii? děkuji
Dobrý den,
mohla bych Vás také požádat o zaslání manuálu na jedničkovou octávii?
Děkuji.
Dominika (dominikah@volny.cz)
Dobrý den také bych měl moc velký zájem o zaslání knížky na jedničkovou octávii nemohu jí nikde sehnat předem mockrát děkuji
muj mail je ValtrTomas@seznam.cz
prosím o zaslání manuálu na octavii 1 diky moc tofflzdenek@seznam.cz
0 x
frantisekpetru*
03.01.13 09:23
0 x
0 x
manualy.karnet.sk/...
Problém je na na uložto to pořád někdo maže, asi je to dobrý kšeft prodávat brožurky za pětikilo a údajě "porušování autorských práv"podnikavcům vadí
0 x
pokud se nepletu tak poslední jedničkové oktávky se vyraběly 2003/2004 nebo tak nějak.. 2005 jsou určitě dvojky
Výroba Octavie I skončila 2010.
mzxycentrumcz
29.09.16 12:19
0 x
u liftbacku je manuál součástí dokumentace k vozidlu
1.) otevřít přihrádku (na straně spolujezdce)
2.) v její horní části je ve vodích lištách zasunuta složba s dokumentací k vozidlu, složku vyjmout a vyjmout z ní manuál
Bude to stejné i u kombíku
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.