Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manuál škoda octavia combi 1

Od: summer* odpovědí: 18 změna:

Prosím poradte kde sehnat manuál ke škoda octavia combi 1, rok výroby 2008? prohledala jsem google a nemuzu nic najít... :(

díky

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

3x

kdyby to nešlo stáhnout, napiště mi emailovou adresu, mám naskenovanou knížku od Hanse Rudigera Jak na to an jedničkovou Oktávku..

summer*
hodnocení

prosím pošlete mi to na email... stahnout mi to nejde, děkuji moc ... klaruskopzavináčcentrum.cz

nu*

ok, pošlu Vám to večer mám to doma

summer*
hodnocení

díky moc... :)

tanjajarosova

Dobrý den.Mate prosím ještě ten manual,můžete mi ho poslat?tanja.pavel@seznam.cz.

honza76*

Dobrý den mohu Vás požádat na můj email také manuál na škodu octávii? děkuji

honza76*

meil mám madajj@seznam.cz děkuji moc

nini*

Dobrý den,

mohla bych Vás také požádat o zaslání manuálu na jedničkovou octávii?

Děkuji.

Dominika (dominikah@volny.cz)

kapr*

Dobrý den také bych měl moc velký zájem o zaslání knížky na jedničkovou octávii nemohu jí nikde sehnat předem mockrát děkuji

muj mail je ValtrTomas@seznam.cz

fogl

prosím o zaslání manuálu na octavii 1 diky moc tofflzdenek@seznam.cz

nu*
hodnocení

0x

frantisekpetru*
hodnocení

0x

nu*
hodnocení

0x

manualy.karnet.sk/...

Problém je na na uložto to pořád někdo maže, asi je to dobrý kšeft prodávat brožurky za pětikilo a údajě "porušování autorských práv"podnikavcům vadí

hodnocení

0x

pokud se nepletu tak poslední jedničkové oktávky se vyraběly 2003/2004 nebo tak nějak.. 2005 jsou určitě dvojky

zdeko

Výroba Octavie I skončila 2010.

mzxycentrumcz
hodnocení

0x

u liftbacku je manuál součástí dokumentace k vozidlu

1.) otevřít přihrádku (na straně spolujezdce)

2.) v její horní části je ve vodích lištách zasunuta složba s dokumentací k vozidlu, složku vyjmout a vyjmout z ní manuál

Bude to stejné i u kombíku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]