Nejste přihlášen/a.
Zdravým.
Někdo mi říkal že klepání ventilu palivových par má na svědomí špatné čidlo teploty (vody,nebo vzduchu) je to pravda?
Klepe když je venkovní teplota pod 0°C na Fiat Brava 1.6 16V 76KW r.v.99
To ale není ventil palivových par! Je to jen a pouze okokurvítko,které snad ani nemůže klepat.Mám tento bazmek také v autě,ale ne v pravém ale za lrvým blinkrem! s ulomenými hadičkami a nic se neděje odpoj to a jezdi vesele dál.Nevím jak v kterém autě,ale myslím že v žádném na toto nemá vliv čidlo teploty ani vzduchu ani vody
doplněno 02.01.13 20:46:Já teda navím jak na tém autě,ale na mém zrovna tato součást neklape ani nemůže,maximálně je občas slyšet kompresůrek když se snaží ty pal.páry hnát přes aktivní uhlí .Pokud Ti klepe,tak se na to koukni a přitáhni šroubky či jak to máš uchycenné!
odpojovat to nebudu klepe jen v zimě při 1500-2000 otáčkách to mi nevadí,ale spíš mám podezření na to vadný čidlo teploty i z jinýho důvodu (přidává si volnoběh) zatím sem obědnal čidlo teploty vody,to není tak drahý a čidlo teploty vzduchu bych dyřtak potom vyzkoušel z nějakýho vraku
doplněno 02.01.13 18:34:prý to klepe více lidem,ale nemá to na nic vliv
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.