Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zakoupil jsem v létě auto z autobazaru. Předtím již několik let provozováno v ČR. Mám ho nyní přihlášené na sebe a čeká mě cesta na STK. Co vše chtějí za náležitosti předložit?
Můžu předložit: velký techničák, malý techničák, občanku, řidičák a samozřejmě peníze.
Emisní knížku a protokoly z předešlé TK nemám. Nebyly dodány při koupi. Při přepisu auta to ani po mě nechtěli. Prý si to technik na dopravce vyjel z počítače dle čísla uvedeného ve velkém techničáku.
Dík.
P.S.: Mám již novější velký technický průkaz = ten co se rozloží. Pokud by mě tam došli kolonky pro zápis evidenčního čísla TK, kam to bude psát? Nebo mě s tím vyhodí z STK a řekne ať si nechám udělat nový techničák? Ptám se jen čistě teoreticky, protože moje auto je rok výroby 2005, ale ještě jsem se s tím zatím nesetkal a tak abych věděl informace i do budoucna.
Doplním kolegy nade mnou-ještě je třeba kouiknout na stav tachometru a přijímací kanceláři totobudou chtít taky (alespoň u nás) ne do posledního km ale zaokrouhleně na tisíce.
doplněno 01.01.13 21:29:a před technickou udělat emisní (pokud to není při jednom ),ale to je snad již na všech stanicích!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.