Nejste přihlášen/a.
Odešla mi žárovička u stupnice. Autoradio jsem vyndal (skoro vyrval), žárovičku vyměnil. No a od té doby nemám na konektoru nikde +12 V. Jedná se o Škoda Favorit. Pojistky v pořádku. Tedy netuším, kam je to připojeno, jde to někam pod palubní desku. Kam šáhnout?
Dík
Jaké je to rádio, je připojeno přes ISO konektor?
Podle popisu jste pravděpodobně při vyndavání vytrhl přívod, ale kam přesně je to u vás zapojeno, to nelze říct. Stálé plus je většinou zapojeno od pojistky brzd. světel, plus od klíčku z pojistky pro stěrače. Autorádio má ještě svou vlastní pojistku, většinou v pojistkovém pouzdru.
Nalezeno, opraveno. V mém případě Favorita jde drát k autoradiu od spínací skříňky zapalování, ale natvrdo 12 V. Protože mám kódované a každé přerušení 12 V znamená znovuzadání kodu.
Když o tom nic nevíš tak neraď, blbečku, autorádia maj 2x +napájení. Jeden plus přes klíček kvůli zapnutí/vypnutí autorádia a druhej plus kvůli kódu,uloženým stanicím a ještě aby rádio vědělo, kde skončilo přehrávání cd/USB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.