Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřeboval bych vyměnit termostat na felicii může mi někdo jednoduše vysvětlit jak bych ho mohl vyměnit a kde ho najdu nechce se mi auto dávat do servisu to je drahá sranda předem vám moc děkuju za rady
Taky jsem ješte neměnil termostat ve feldě , ale není to nic složitého ...
Termostat máš např: tady upnito.sk/...
Otevřeš nádobku s vodou.
Nevím jestli mají feldy výpustný věntil na chladiči , popř: bys odšrouboval spodní hadici co vede k chladiči a vypustil vodu, až bude vypuštěná tak hadici zase vrátíš.
Termostat odšroubuješ bude držet na 2 až 3 šroubech, odpojíš hadice , čidlo a vyměníš.
Nezapoměn při montáži nového termostatu promazat těsící gumu, pak vše napojít spátky doleješ zase zpátky vodu ( FRIDEX ) potom nech nádobku otevřenou zapneš motor necháš nahřát ( aby se okruh odvzdušnil ) , potom zavřeš nádobku zjistiš jestly to dobře těsní a to je vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.