Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit termostat

Od: stread odpovědí: 3 změna:

Zdravím potřeboval bych vyměnit termostat na felicii může mi někdo jednoduše vysvětlit jak bych ho mohl vyměnit a kde ho najdu nechce se mi auto dávat do servisu to je drahá sranda předem vám moc děkuju za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

glazz*
hodnocení

1x

Taky jsem ješte neměnil termostat ve feldě , ale není to nic složitého ...

Termostat máš např: tady upnito.sk/...

Otevřeš nádobku s vodou.

Nevím jestli mají feldy výpustný věntil na chladiči , popř: bys odšrouboval spodní hadici co vede k chladiči a vypustil vodu, až bude vypuštěná tak hadici zase vrátíš.

Termostat odšroubuješ bude držet na 2 až 3 šroubech, odpojíš hadice , čidlo a vyměníš.

Nezapoměn při montáži nového termostatu promazat těsící gumu, pak vše napojít spátky doleješ zase zpátky vodu ( FRIDEX ) potom nech nádobku otevřenou zapneš motor necháš nahřát ( aby se okruh odvzdušnil ) , potom zavřeš nádobku zjistiš jestly to dobře těsní a to je vše.

hodnocení

0x

No když ani nevíš kde ho najdeš a jak ho vyměnit,tak jednodušší bude servis anbo Franta garážista z Hroní Dolní.

Když půjdeš po nejtlustší hadici nahoře z chladiče do motoru tak skoro určitě na konci bude termostat (nwn o jaký motor a navíc Fa a ,Fe neznám,vlastně žádnou škůdku!)

hodnocení

0x

skoda-felicia.profitux.cz/...

strana 148 *cteni*

doplněno 29.12.12 16:21:

lugosy.smirci-krize.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma termostat felicia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]