Nejste přihlášen/a.
Zdravím,když zapojím rádio je to tuningautohifi.cz/... tak normalne naladim stanice,uložím je.pak jedu a stanice se stracejí ,když stojím hraje normalnepak ale vytahnu klice ze zapalovani ,radio se uplne odpoji a po zapnuti kliceje vse jako po restartu. A radio bez klicku nezapnu. je to spatne zapojené nevíte někdo? mám Opel vectra caravan B 2,0tdi děkuji za každý tip
doplněno 28.12.12 11:53:na minulém rádiu jsem strátu signálu neznal, kupoval jsem redukci na antenu primo pro muj tip vozu, dneska jedu za auto el.tak to snad nak pokoumem, každopádně dik za tipy a rady..
S těmi stanicemi, říkáte, že když jedete, ztrácí se, a když stojíte, tak je příjem v pořádku? Anténu jste kontroloval?
Podívejte se do schématu, jestli je konektor v autě správně zapojený, častokrát jsou potřeba redukce pro jednotlivé značky aut, aby byl korektně zapojen ISO konektor. Jinak obecně, to, že rádio nejde bez klíčku, je u většiny přístrojů v pořádku. Např. u značek Blaupunkt nebo ford rádií se zapne automaticky s klíčkem, ale můžete si ho pustit i bez něj (pak se za 1 h vypne).
ke každému autu,pokud nemá standartně ISO konektor, tak existuje redukce a tam většinou bývají ty dva napájecí dráty prohozené. pár už jsem jich přehodil a nejen sobě. dokonce i elektrikář slaboproud s maturitou s tímto problémem přišel za mnou (dnes si o maturitách myslím své).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.