Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upadl kryt katalyzátoru-projdu STK?

Od: martinxx1 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,dnes mi upadl kryt katíku tak se chci zeptat jestli bez toho krytu projdu STK

Kat je už trochu orezlý a vlnovec taky tak nebylo by lepší dát rovnou univerzální kat a novej vlnovec?

auto vubec neřve mám zadní a prostřední díl novej

předem díky za raty

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

2x

Ten kryt se tam nedává jen tak pro zábavu STK.

Pokud vjedeš do trávy, tak jí o horoucí katík zapálíš. Kryt se od katu jen ohřeje, ale o kryt se nic nezapálí.

erikch*

gumídek-ta situace co popisuješ může nastat i s krytem katu-bohužel jsem to už zažil,kdy přii defektu pneu jsem s autem zajel (těsně před HK od Jaroměře) na stranu mimo silnici,a travnatý kraj silnice byl vyvýšen tak "šikovně",že jsem stál v podstatě výfukem na trávě-no a nechytla ta mrška...Štěstí,že s sebou vozím hasičák a postřehl jsem to hned v zárodku-takže krom "měniče kola" ze mně byl i Soptík...No a k problému samotnému-pokud je výfuk bez "děr" a funkční-povrchová koroze není problémem ani u STK...

hoummy*
hodnocení

0x

Záleží na technikovi...

cobrak*
hodnocení

0x

Znám Oktávku, která katalizátor nemá a prošla bez problémů...Za flašku...

doplněno 28.12.12 13:43:

Bohužel drsná realita v ČR :(

já znám auta co stála doma a technickou dělala na druhem konci republiky.

jarda3*
hodnocení

0x

Nedelal bych z toho vedu, katalyzatory jsou ruznych provedeni a nektere kryty ani nemaji, zkusil bych to a nejezdil do suche travy ;)

martinxx1
hodnocení

do trávy nejezdim vubec a co myčka?Když budu nechávat umýt spodek tak nepraskne ten kat až se na něj dostane studená voda?

nu*

praskne a vysype se

buss
hodnocení

0x

Jaké závady a jak je hodnotit říká zákon, ale lidský činitel umí divy (zvl. když je motivovaný...). STK, prasklý výfuk u K - nechte si to svařit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]