Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,dnes mi upadl kryt katíku tak se chci zeptat jestli bez toho krytu projdu STK
Kat je už trochu orezlý a vlnovec taky tak nebylo by lepší dát rovnou univerzální kat a novej vlnovec?
auto vubec neřve mám zadní a prostřední díl novej
předem díky za raty
Ten kryt se tam nedává jen tak pro zábavu STK.
Pokud vjedeš do trávy, tak jí o horoucí katík zapálíš. Kryt se od katu jen ohřeje, ale o kryt se nic nezapálí.
gumídek-ta situace co popisuješ může nastat i s krytem katu-bohužel jsem to už zažil,kdy přii defektu pneu jsem s autem zajel (těsně před HK od Jaroměře) na stranu mimo silnici,a travnatý kraj silnice byl vyvýšen tak "šikovně",že jsem stál v podstatě výfukem na trávě-no a nechytla ta mrška...Štěstí,že s sebou vozím hasičák a postřehl jsem to hned v zárodku-takže krom "měniče kola" ze mně byl i Soptík...No a k problému samotnému-pokud je výfuk bez "děr" a funkční-povrchová koroze není problémem ani u STK...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.