Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit auta

Od: akaly* odpovědí: 8 změna:

Potreboval bych poradit ,,,,,,,odcestoval jsem do USA ,kde jsem zustal a ziju. V cesku u sve sestry jsem nechal stare auto Mitsubishi Colt a rekl ji at se toho nejak zbavi .Jenze ono tam uz dva roky stoji ,je neprodejne (stare asi 20 let ) a ona nevi co stim dal .Auto je puvodne prihlaseno v Olomouci .Stoji na zahrade v Melniku . Ja do ceska nechci jet kvuli autu .Jak se toho zbavit a pokud mozno co nejlevneji?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jednak ho muzete nekomu prodat - pokud ho nekdo bude chtit.

Nebo nechat sestru, at ho da ekologicky zlikvidovat, pak ji vystavit plnou moc a sestra pujde auto nechat trvale vyradit z provozu.

Bude potrebovat doklad o likvidaci, plnou moc, obcanku, znacky, velky a maly technicak.

A par korun na poplatky na urade.

axusi, prosím, jaké poplatky na úřadě?

Predpokladam, ze za administrativni ukon na jakemkoliv urade se zaplati nejakej spravni poplatek.

Jestli ne, tak je to jedine potesujici...

doplněno 16.01.09 11:13:

Po mne totiz furt nekdo nekde chce nejaky penize, tak to beru uz tak nejak automaticky...:(

jambus*

axusi,potěším.

Trvalé vyřazení z registru sil. vozidel je zdarma

Dočasné ( depozito) 100 ,-Kč

khotzilla*

to by bylo hezké - jenže jde o to, že poplatek za "ekologickou likvidaci" se pohybuje v řádech tisíců korun... :(

khotzillo, máte špatné informace ekologická likvidace je zdarma!

Asi si to pletete s ekologickou příspěvkem při prvním přihlášení vozidla po roce 1.1.2009

khotzilla*

já právě informace nemám :( jen jsem obvolal pár vrakovišť a všude ho po mně chtěli :( každý jiný a nejmenší byl 2.000,- Kč

jarda2*

To mohu potvrdit, u nas si mysleli, ze si z nich delam pr.el, ze by to meli vzit zadarmo, a to bylo auto kompletni. 1000, 2000 s odvozem, 3000 jen VIN, haj.zli :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]