Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volant z Toleda do ibizy

Od: martinxx1 odpovědí: 3 změna:

dobrý den,pujde dát tenhle volant z Toleda nebo Cordoby t0.gstatic.com/...

do Ibizy 1997? Viděl jsem že ho lidi mají ale raději se ptám hlavně jestli půjde napojit klakson

díky za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x

v rámci jedné automobilky a zhruba období výroby různých modelů je tisícihran,konus atd. na volantové tyči shodný(jakýkoli rozdíl jsou pro automobilku zvýšené náklady-proto vždy co největší unifikace)-a stejně tak i kabeláž,svorky,konektory na klakson...

itan71*
hodnocení

0x

Není o čem pochybovat vlastním Toledo i Cordobu a kdysi i Ibizu 3dveř. Tento volant mám v Toledu

martinxx1
hodnocení

Ok a nebudou nic řikat na STK když mám v techničáku že nemám označení klaksonu na volantu,a pak tam dám tenhle který označení ma?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]