Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Watáž autorádia

Od: guccimane odpovědí: 7 změna:

Dobrý štědrý večer. Mám ve svém Peugeotu originální autorádio, kde je psán maximální výkon 4x35 W. Mám tu repro od Sony s výkonem 40W. Co se stane když je zapojím? Pokud to jen nebude hrát na plný výkon tak nevadí. Spíše mi jde o to, abych autorádio úplně nezničil. Díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Pokut je wattáž reproduktorů větší, nevadí, je to i lepší... jen aby seděla výstupní impedance autorádia s impedancí repro..

astar*
hodnocení

0x

Watáž... Neříká se tomu náhodou ve slušné společnosti výkon?*bzum*

Říká, ale to je celkem pochopitelný výraz, byť není úplně korektní. Level některých dotazů je mnohem níž, mnohdy pod úrovní srozumitelnosti. Zde se přimlouvám za toleranci vůči tazateli...

luke237
Dotaz - za jak dlouho se propracujeme na voltáž a amperáž?

hodnocení

0x

Výkon psaný na autorádiu a reproduktorech se musí brát trošku s rezervou.zkontrolujte akorát aby impedance reproduktorů nebyla nižší než je psáno na autorádiu.může se lišit zda zapojíte 2 nebo 4 reproduktory.

martinhajek*
hodnocení

0x
Výkon toho autorádia bude tak 4x12W RMS. Takže to 40W repro zvládnou s rezervou, protože se zřejmě jedná o reproduktory určené pro ozvučení s externím zesilovačem.
luke237
Tech 4x35W bude asi trida AB. Opravdu to tech 35W na kanal utahne, ale pri techto vykonech to ma zkresleni asi 10% (THD+N). Zkresleni pod 0,1% to ma skutecne pod tech asi 15W/kanal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]