Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem.
Máme v rodině Oktavii 1.8T 110Kw rok výroby 1998 (ale je v něm už od výroby nová palubka). Auto má nejeto 210tkm a je v plné palbě (SLX). Jenže v pojišťovně řekli, že tohle auto má podle tabulek hodnotu 50-60tis Kč a tak snížili havarijní pojištění. No a tátu napadlo, že si havarijní pojištění zruší úplně. Tak se Vás chci zeptat, co si o tom myslíte, protože jsem z toho rozpačitej. Já bych ho prostě nerušil. Napište mi svoje názory, proč zrušit a proč případně nezrušit Díky.
v takovýhle situacích "dilematu" s pojištěním-prioritou je hlavně pojištění nemovitosti-máte komplet pojistku(živly,"blbost" apod.) na barák-protože nedejbože pokud třeba váš dům zachvátí požár,jste víte kde...,ale auto za pár desítek tisíc-z toho se člověk vzpamatuje(pokud se nikomu nic nestane) relativně brzy...A cpát pojištovnám x tisíc ročně za "nic",to je v dnešní době trošku "nadstandard..."
Tak se omlouvám za zpoždění. Platí ročně něco kolem 7tis. a to včetně povinného ručení. Žádné připojištění tam není...Co říkáte? Asi zrušit teda?
smysl by to mělo pokud by ste plánovali koupi novějšího auta a pak by se dalo převést i s bonusy na to nové,ale snad lze učinit i 2 roky po zrušení,jinak pokud nebouráte nemá smysl cpát 7 tis jen tak pojištovně-pov ručení se dá v pohodě udělat pokud jsou bonusy okolo 2 tis někde možná i méně
No, oni to právě pořád snižujou Ale asi to má tatík pojištěný do moc velké výše plnění. Řeknu mu, ať to zruší. Díky.
Důvod odpisovat opravdu není Je to rodinné auto a 110Kw s turbem je na rodinné výletý značný luxus...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.