Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém se stěrači na Nissanu Micra K12, 1,5dci. Má senzor na stěrače. Někdy se stane, že začne stírat, za slunečného počasí a nejde stírání vypnout, přitom je vše na poloze OFF, příjde mi, že to je nějak závislé na otáčkách motoru, když zařadím dvojku, ustane to, ale pak znova.
Stírá to i když je vypojený senzor. Docela to znervozňuje při jízdě.
Neměli jste stejný problém, nevíte co by to mohlo být? A jak to řešit?
Vím, že odděláním stěračů, ale tohle to neřeší :D
nejspíš bude problém někde v relé,popřípadě třeba páčce samotné...,mimochodem onen deštový senzor -neměnili vám přední sklo?
doplněno 23.12.12 22:22:ono totiž po výměně skla(čelního) je zapotřebí překalibrovat dešt.senzor-což ale v čechách dělá 1 ze 100 skloservisů...,pak to takhle "blbne"...
No u Nissana X-Traila jsem si několikrát všimnul, že i když dám páčku stěračů do nulté polohy, tak nějak při jízdě sama poskočí na polohu senzoru (nebo u aut bez na polohu cyklovače). Nevím čím to. Při startování a se zasněženým oknem jdou hned pochopitelně stěrače.
Řekl bych, že je to v páčce, že sama padá dolů.
Stačí občas páčku tlačit nahoru a někdy tam je a někdy až, když jí tam cvaknu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.