Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alarm - jak ho najít v autě

Od: 123lenka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den ,koupila jsem si v autobazaru peugeot 206,psali tam že tam je alarm,ale jako ženská vůbec nevim jak a kde zapnout jak vyzkoušet .Pokud tam tedy je.Poradí mi někdo jak na to přijít,nebo jak aktivuje.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Pokud je original, aktivuje a deaktivuje se ´dálkou´ - pokud je ale dodělávaný (zejména samo-domo), je možností nepřeberné množství - jako nejsnazší a nejrychlejší vidím možnost zeptat se prodejce, který alarm v popisu inzeroval...

doplněno 23.12.12 17:09:

Jak vyzkoušet, že dálkáč při zamknutí zapne i alarm?

;)

No - provést nějakou aktivitu, kterou alarm hlásí... Pokud má hlídání vnitřního prostoru, stačí zamknout a nechat otevřené okénko, pak strčit ruku dovnitř... Nebo - zamknout a nechat otevřené okénko zadních dveří, okénkem je potom odemknout a otevřít... Pokud má otřesové čidlo, stačí autem po zamčení ´zatřást´...

Jak který alarm... ;)

123lenka*
hodnocení

A jak vyzkoušet že tam je.

123lenka*
23.12.12 17:39
hodnocení

Děkuji

nu*
hodnocení

0x

já myslel že prodávající auto kupujícímu řádně předvádí, vidím že jsem se spletl...nechápu za co berou bazary ty provize...

buss
hodnocení

0x

A když nevíte, tak co kupujete a ani se nezeptáte? A pak ty dotazy co a jak. Dyť nevíte, ani zda je funkční! Jistě je podepsaná smlouva že bylo vše OK a převedeno!

123lenka*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]