Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíl škoda

Od: lolik* odpovědí: 5 změna:

Dobry den chtel bych se zeptat mam feldu a kdyz mi sviti rezerva a mam rucicku na druhy cerveny carce od spoda a jedu do kopce tak mi rucicka spadne az k tomu dorazu a pak se zas vyhoupne nahoru kdyz jedu po rovine.Kamos ma fabii a jemu tohle ta rucicka nedela on kdyz ma rezervu a jede do kopce tak se mu ta rucicka tolik nehoupe cim t muze byt?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to normální a je to zkrátka rozdílem konstrukce a logiky měření paliva u obou vozů.

k2
hodnocení

0x

Konstrukci nadrze. Proste se tam benzin (nafta) nejak preleva. Fabia to ma ocividne resene jinak a neni na to tak citliva. U nekterych aut se popisovana situace zase deje pri prudkych prujezdech zatackou.

hodnocení

0x

U favorita stačila ostřejší zatáčka a ručička ležela na dně a svítila rezerva. Dále na rovině se ručička zase zvedla a benzínu bylo dost :-D

mathers322*
hodnocení

0x

Taky mám feldu, je to plovák, Mě to taky dělá když jedu z kopce nebo do kopce

hodnocení

0x

nwn jak to má felda nebo fóbie.Stará stopátá ještě měla plovák na "drátu" ale třeba na ibize z 1985 byl (zjednodušeně řečeno)plovák v trubce ve víku nádrže (ne nahoře víko ale pod sedákem!) tudíž méně citlivé na náklony atd!.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]