Nejste přihlášen/a.
zdravim pani, mam octaviu 1, mal som nehodu, typek mi narazil do zadneho kola ktore sa ohlo takze som musel menit celu napravu. nechal som si to opravit a vsetko vypadalo ok, akurat vcera som si siel dofukat vzduch a plechac na dotyk uplne horuci ze sa ani nedala ruka dlhsiu dobu drzat na tom plechaci, je to to iste koleso ktore bolo ohnute resp zlomene. neviete co je spatne?
dik
zadní náprava O1 je primitivní a nic jiného než bvzdy to nemůže být, ložisko by houkalo, předpokládám že to měnil Honza a syn ve stodole a nechali si zaplatit jako v Porsche
Pokud jsi nejel z dlouhého kopce s nohou na brzdě, tak ti předpokládám dali nápravu z vrakáče a nerozdělali brzdy. Váze a přibržďuje při jízdě. Rozdělat, rozchodit, co je zatuhlý a znovu složit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.