Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sundat lepidlo po nápisu na autě

Od: franta2 odpovědí: 8 změna:

Ahoj,sundal jsem nápisi ze zádi auta a zustalo mi tam ta lepící hmota..už jsem to zkoušel hadříkem+jarová voda i nehtem a nic moc..Nevítě nikdo nějakej recept? .. Díky Franta2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Obyčejný techncký benzín a je to dole.

ladaadal*
hodnocení

1x

Mírně ohřívat horkovzdušnou pistolí a utírat hadříkem. Pak technický benzín na hadřík. Nakonec přaleštit nějakou politurou.

majsterjoe*

Tak horkovzdusnou pistoli bych asi neriskoval.Ono nalepky jdou sundat i po nahrati fenem a zaroven odstranovanim nejakou hadrou,ale horkovzdusku...to bych mel strach.

A zbytky technickym benzinem, jde to snadno.

ladaadal*

Dělal jsem jich už několik a nikdy nebyl problém. Samozřejmě se musí opatrně, jen lehce ohřívat, ne to dát na plný grády a těsně k laku, to by byl konec. Fén v dílně nemám a manželce ho brát nebudu.:D

k2
hodnocení

0x

Jedna-li se o originalni lak a ne o dosprejovanou plochu, tak bych se nebal benzinu ci redidla.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Technický líh.

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud byly nálepky na laku dlouho,tak se dají odstranit jedině přebroušením laku.Koupil jsem před třemi lety felinu od firmy a zbytky nálepek se objeví i přes různé očišťovací pochody.

JABRAKA

moto*
hodnocení

0x

Nejlépe jde asi toluenem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]