Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohupující se otáčky při jízdě na neutrál

Od: bazim* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám problém a to s otáčkami motoru. Na volnoběh, když auto stojí točí motor nehybně nějakých 800 ot/min což je bez problému, ale při jízdě, když zařadím neutrál se otáčky motoru "houpají" mezi 700-900 ot/min.

Nevíte čím to je? Asi škrtící klapka že? Někde jsem četl, že se nastavuje sama a někde zase že né tak nevím. Popř bych uvítal radu jak jí pomocí VAGu nastavit.

Video ukazující problém (někdy po 1:10)

doplněno 21.12.12 16:13:

Jedná se o Passata 1998 1.8T 110kW

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nenapsal si co je to za auto ani motor s videa typuju škodovku pokud je to 1,6ka udělej toto

skodaforum.sk/...

bazim*
hodnocení

A sakra já veděl, že jsem na něco zapomněl. Doplněno.

tak nejdřív skouknout všechny podtlaky zda někde neni díra a nesaje to falešnej luft kouknout i na hadici k posilovači jestli neni někde ruplá no a pak teprv vyčistit klapku a dát vagem do základního nastavení z části se dá použít návod v tom odkaze vejš postup čištění je v podstatě stejnej jen je rozdíl v tom sundání sou tam fota není to nic složitýho *cteni*

bazim*
hodnocení

Díky mrknu se na to a ještě se chci zeptat jak je v tom videu, tak co je špatně na tom řazení? (klouzali se boty) ale moc dlouho sešláplá spojka? Že to při přeřazení na další kvalt kleslo na nějakcýh 1800 ot a poté hned vylítlo na 2000.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]