Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer chci se zeptat jestli půjde tento diagnostický kabel aukro.cz/... na felicii rok 7/1996 1.3MPI zásuvku má u spolujezdce díky za odpověď
Bacha, někomu ten kabel nejde - pc analfabeti. Na CD jsou přiloženy i ovladače. Člověk pak musí do správců zařízení, najít tam ten kabel a kliknout na něj pravým tlačítkem a najít instalaci ovladačů a najít je na CD. Pak zkontrolovat, na jakym portu ten kabel je. Mám tento modrý čínský káblík a používám jej na svého Golfa III TDI a naprosto v pořádku. Ze začátku jsem s tím trošku válčil ale teď už se tomu jen směju.
Když už tu je téma diagnostika na feldu tak se taky zeptám. Nevíte je nějaká diagnostika ne pro noťas, ale pro zařízení s androidem? Tablet, mobil.
Dobrý a kromě odkazu něco jako: ano funguje mi to? Na jednom fóru mi odpověděli když jsem tam hodil takovou podobnou hračičku z aukra s připojením přes bluetooth, že to nefunguje.
Vím, že to existuje a na youtube všude fungující videa, ale pro mě je to dětská hračka. Mám HEX CAN Vag kabel a tohle je mi na prd. Stačí mi v autě tachometr, otáčkomě,teploměr,palivoměr,volmetr a hodiny a nepotřebuji znát tlak oleje nebo plnící tlak turba...Takové hodnoty potřebuji jen při servisu.
No mě jde o ten servis. Nerad jakékoli auto dávám do servisu, protože vím jací to jsou umělci. No a protože nemám noťas aby mi tam šel připojit klasický kabel a mohl fungovat klasický program tak jsem zkoušel něco na androida. Za jízdy taky nepotřebuju žádné takové blbiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.