Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký skůtr 125ccm?

Od: honzmalatny* odpovědí: 20 změna:

Dobrý den,chci si koupit příštím rok skútr na cesty do práce a potřeboval bych poradit. Chci automat 125ccm,když to zákon dovoluje.

Nemáte nějaký tip? Děkuji Honza.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rk*
hodnocení

3x

Muzu doporucit Aprilii Scarabeo 125, je to pekny mestsky skutr, ktery se da sehnat v cenove relaci co pises a kazdopadne je to kvalita. Muzes se spolehnout jak na motor tak brzdy a kvalitni materialy, coz jak tady nekteri pisou, u levne ciny bohuzel ne. RK

nu*
hodnocení

2x

až se vrátí "moto" z dovolené z Pekingu, všem vám vysvětlí že nejlepší skůtr je z číny...mimochodem to beverly schvaluji,mám sice starší verzi s karburátorem, větší objem než 125 ccm ale jezdí to móóóóc pěkně a sedí se na tom jako doma v křesle...

honzmalatny*
hodnocení

Ono to mělo být jen jako náhled jaký skútr by se mi líbil.Tu značku neznám,kdyby bylo něco podobného ve " známé značce" určitě bych šel do odzkoušené.

danny*
hodnocení

0x

Jakou cenu by jste si asi tak představoval?

honzmalatny*
hodnocení

20-50000.kč.

danny*

Něco takového : skutry-levne.cz/...

? Hlavně, ať to není nějaká čína, to by zas dopadlo :D

danny*

Eště jedna : tipmoto.com/...

Na téhle strácnce : tipmoto.com/... se dá najít hodně zajímavých motorek, nových, či ojetých

cina
Hlavně ať to není čína a doporučíš Kentoyu :-D

hodnocení

0x

taky chci skůtra a raději bych se podíval na starší italské skůtry třeba piaagio beverly tipmoto.com/... toto je můj sen*smich*

danny*

Nebo tak :D

honzmalatny*
hodnocení

ctyrkolky-hombrac.cz/...

něco takového,ale tento hodnotím pouze okem laika,nevím,neznám,jen hledám.Musí to být "láska na první pohled a svezení"

hodnocení

0x

jak už jsem psal, raději staršího itala než nového číňana, nešel bych do toho je to, ale na tobě, ty vybíráš a platíš*smich*

nu*
hodnocení

0x

jinak v poměru cena/výkon si dobře vede i yamaha majesty

janulinka2
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud chcete do skútra investovat 50 000Kč, tak je určitě lepší si připlatit ještě cca 5000Kč a koupit nový, záruka 2 roky

skutry-levne.cz/...

skutry-levne.cz/...

skutry-levne.cz/...

hodnocení

0x

pokud můžeš vybírej skuta s většími koly lépe se na ním jezdí

honzmalatny*
hodnocení

Honda Pantheon 125,

Yamaha x-max 125

Suzuki burgman 125

Aprilia Atlantic 2007 125

Piaggio X 9 125

2007

Co vy na to?

hodnocení

0x

hurá konečně jsme tě odklonili od číny*smich* co takhle piaggio beverly?

honzmalatny*
hodnocení

Ten model se mi moc nelíbí,nic ve zlém.Na šel jsem na netu tyto modely,zamlouvají se mi více,jen najít zlatý střed,cena,výkon,spolehlivost,výdrž,náhradní díly apod.

nu*

tobě se nelíbí italská perla? Proč?Seděl jsi na tom někdy?Nechceš mi snad tvrdit že beverly není spolehlivá značka

doplněno 22.12.12 10:10:

jinak ty skůtry cos našel na netu mají buď 13´´ kola / burgman/ v lepším případě přední 15´´ a zadní 14´´ / atlantic/

Beverly má obě kola 16´´, kdo nechápe o co jde, musí si to vyzkoušet

honzmalatny*
hodnocení

Nezlob se,ale nelíbí.Ale věřím že je skvělý.jen nepadl do oka.Ale díky.Honza.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]