Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najdu kostru?

Od: mxsak odpovědí: 2 změna:

Ahoj, poradte prosím, u clia rok 1999 mi při brždění a levém blinkru bliká kontrolka mlhovky, co jsem s dočetl je to kostrou, jenže nemužu najít kde je ukostřovaí bod, prý je ale lepší udělat kostru novou. Rozebral jsem zadni světlo a j e tam konektor, jenže nevím jaká bava je kostra? případně jak to měřákem najdu? díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

nejjednodušeji vytáhni si ze světla žárovky a objímka je kostra a ted vemeš ohmetr a nebo pípák a v odpojeným konektoru si najdeš kterej to je no a koukneš na protikus a máš barvu drátu

nebo od objímky vede spoj tak koukneš na jakej konektor

u těch francouzů většinou vydrbeš kontakty v zadních světlech patřičně přiohneš a zas to chodí

zajixxx*

Hlavně netahejte kostry z objímek a podobně, pak se budete divit až vám zhoří dráty, které nebyly dimenzované na to, že přes ně budete napájet další spotřebič!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]