Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlaseni vozidal z poloprevodu

Od: panmartin* odpovědí: 13 změna:

dobry den potreboval bych poradit pred rokem sem prodal vozidlo osobe na kterou sem automobil odhlasil.po mesici me osoba auto vratila ze ho nechce a tak sem se nechtel dohadovat a automobil jsem vzal zpet po pul roce sem auto prodal na nahradni dily ale mam doma jen technicak maly -velky a spz-znacky.prosim jak ted auto mam zrusit bez osoby na kterou je to odhlasene? diky za odpoved

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

na evidenci jste to již zkusil?

panmartin*
hodnocení

auto jsem na nej odhlasil a auto on ho nezaregistroval ted je to porad v poloprevodu a rad bych to zrusil i kdyz auto uz nemam a dotycny otom nechce ani slyset takze se snim neda domluvit jak to mam bez nej zrusit diky za odpoved

a proč ho chcete zrušit? vždyť NENÍ Vaše

doplněno 14.01.09 19:00:

chyba, v odpovědi?

byl jste to zkusit na evidenci?

panmartin*
hodnocení

kdyz mi ho vratil tak sem slybyl ze ho odhlasim ale nechal jsem to byt a on se ted ozval jestli jsem to zrusil aby neplatil sankci za pojistku nenchci snim nic mit dotycneho tak bych to rad zrusil ale nevim jak

po třetí a naposledy. byl jste to zkusit na evidenci?

panmartin*
hodnocení

jeste ne nevim co vsechno budu sebou potrebovat poradite mi dekuju

hodnocení

2x

občanský průkaz, technický průkaz,evidenční značky, kupní smlouvy i tu o reklamaci, vyplněnou žádost o likvidaci z důvodu zániku účelu vozidla, popřípadě metodický pokyn ministerstva dopravy.

panmartin*
hodnocení

smlouvu o reklamaci nemam je to problem?

není to problém, ale lépe by se to prokazovalo, To si napíšete sám.

...,že ruším kupní smlouvu z důvodu nepojízdnosti vozidla...

panmartin*
hodnocení

aha to by slo a urcite to pujde? sem z toho celej spatnej nechtel bych pak mit stim dotycnim problemy jej to by se mi ulevilo

proč by to nešlo, uvidíte co Vám řeknou úředníci. jsou takoví, kteří chtějí pomoci, a takový, co si jen odškrtávají kolonky a čekají až budou moci říci: nemáte toto, tak to nejde

pamatujte si, že neexistuje slovo nejde. Umím, neumím- chce se mi, nechce se mi.

panmartin*
hodnocení

dekuju moc nekdo by vas tu mel nejak ocenit nejlepe financni cestou sem vas dluznik

jesliže máte peníze tak mě oceňte tím, že koupíte přítelkyni krásnou kytku a řeknete jí že je to za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]