Nejste přihlášen/a.
dobry den potreboval bych poradit pred rokem sem prodal vozidlo osobe na kterou sem automobil odhlasil.po mesici me osoba auto vratila ze ho nechce a tak sem se nechtel dohadovat a automobil jsem vzal zpet po pul roce sem auto prodal na nahradni dily ale mam doma jen technicak maly -velky a spz-znacky.prosim jak ted auto mam zrusit bez osoby na kterou je to odhlasene? diky za odpoved
auto jsem na nej odhlasil a auto on ho nezaregistroval ted je to porad v poloprevodu a rad bych to zrusil i kdyz auto uz nemam a dotycny otom nechce ani slyset takze se snim neda domluvit jak to mam bez nej zrusit diky za odpoved
a proč ho chcete zrušit? vždyť NENÍ Vaše
doplněno 14.01.09 19:00:chyba, v odpovědi?
byl jste to zkusit na evidenci?
občanský průkaz, technický průkaz,evidenční značky, kupní smlouvy i tu o reklamaci, vyplněnou žádost o likvidaci z důvodu zániku účelu vozidla, popřípadě metodický pokyn ministerstva dopravy.
není to problém, ale lépe by se to prokazovalo, To si napíšete sám.
...,že ruším kupní smlouvu z důvodu nepojízdnosti vozidla...
aha to by slo a urcite to pujde? sem z toho celej spatnej nechtel bych pak mit stim dotycnim problemy jej to by se mi ulevilo
proč by to nešlo, uvidíte co Vám řeknou úředníci. jsou takoví, kteří chtějí pomoci, a takový, co si jen odškrtávají kolonky a čekají až budou moci říci: nemáte toto, tak to nejde
pamatujte si, že neexistuje slovo nejde. Umím, neumím- chce se mi, nechce se mi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.